Holly Henry -  lets spend the afternoon in a cold hot air balloon

Ik ben zo blij dat ik Holly Henry’s foto’s weer tegenkwam op Flickr! Al haar beelden stralen zowel kwetsbaarheid als kracht uit. Ze zijn somber en hoopvol tegelijkertijd. Zo bijzonder, vind je niet, als iemand dat in een foto kan vatten? De foto hierboven had ik vroeger wel in mijn meisjesslaapkamer willen hebben.

Why Does It Always Rain On Me??

Wat een vondst was ze destijds! Ik was meteen fan en heb met haar samengewerkt in verschillende reportages voor Drift magazine. Ze had toen vooral dromerig werk waarin zij en haar kat hele avonturen beleefden. Ik hield van haar surrealisme en de meerdere lagen die haar foto’s hebben.

scream for me and I'll be what you're falling on. day 91

Het is heel mooi om te zien hoe ze gegroeid is de afgelopen jaren. De zelfportretten die ze nu maakt zijn echt in your face. Ze voelen authentieker, rustiger en nog sterker. Ik vind ze prachtig.

chasm

 

curtain call

 

Untitled

Je kunt meer van haar werk zien op Flickr.

 

Leave a reply

required

CommentLuv badge