Een druilerige dag vraagt om vrolijke tassen!

20130908 tassen

Omdat het vandaag wat regenachtig was zocht ik iets om vrolijk van te worden. Tassen! Ik stel me altijd voor dat in mijn volgende huis ik een kast volledig toegewijd aan mooie tassen heb. Iedere dag een andere en ze blijven allemaal puntgaaf, omdat ik ze vaak kan afwisselen. Ik ben voorbereid: de bag-in-bag om makkelijk van tas te kunnen switchen heb ik al tijden. In de realiteit echter, heb ik vaak één mooie tas {komende herfst een witte Coccinelle}, die ik twee seizoenen lang gebruik en die daarna ook echt op is.

Maar, in mijn denkbeeldige tassenkast zouden de volgende vrolijke tassen zeker niet misstaan. 1: Deze suede Gianni Chiarini is een droomtas. 2: het Franse Lollipops vind ik zo’n heerlijk frivool merk. Het is eeuwig zonde dat hun kleine winkeltje in Den Haag weg is. 3: Desigual heeft altijd mooie stoffen, knoopjes en andere leuke details. 4: de Rainbow Wrap Strawberry Hill is een lang zijden lint met een Swarovski kristal dat je om je arm wikkelt. De namen alleen al van alle Applepiepieces zijn om op te eten. 5: De shopper van YMC heeft lieve kleine bloemetjes {en is nu met een megakorting zag ik!} 6: En dan een sjaal met matroesjka’s erbij van Palme. Klaar!

 

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Thanks, zo weet ik tenminste weer een beetje waarmee ik voor de dag kan komen als ik eens een goeie aankoop wil doen!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge