Onze slaapkamer is witter dan wit. Het dekbed is wit, de muren zijn wit, de gordijnen, de kast, alles. Het is een kleine ruimte en daarom houd ik hem het liefst zo rustig mogelijk. En niet alleen de kleuren, maar ook qua apparatuur. Geen tv, geen iPads of laptops en de wifi op mijn telefoon gaat uit ’s nachts. Het liefste zou ik de telefoon zelf ook buiten de kamer houden, maar eerlijk is eerlijk, ik kan moeilijk zonder. En bovendien is het erg handig om hem ’s nachts als klok te gebruiken om te zien of ik een binnenstormende Aidan {Beng! Zijn deur open. Stamp stamp stamp stamp. Beng! Onze deur open.} terug moet sturen naar zijn kamer, of dat het al laat genoeg is voor een snoezelkwartiertje bij pappa en mamma in bed.

Maar enkel wit begint nu te veel van het goede te worden. En als ik de slaapkamers hieronder zie, dan denk ik dat het hoog tijd is om wat kleuraccenten toe te voegen.

VTwonen Japan styling

designlovefest ashley goldberg2

designlovefest ashley goldberg

annechovie bemz

colorissue turquoise

 

Ik ben benieuwd, wat is de sfeer van jullie slaapkamers? Ook rustig en licht? Of juist sfeervolle aardetinten? Of uitgesproken kleuren? Ik hoor het graag!

Foto’s van boven naar beneden: VT Wonen, DesignLoveFest en Ashley Goldberg voor DesignLoveFest, Annechovie en Colorissue.

 

2 comments on “Inspiratie in de slaapkamer: accenten waar je vrolijk van wordt

  1. Daan

    Ik ben ook blij, Yvonne, trotse mama van Noraly !

Leave a reply

required

CommentLuv badge