Over nostalgie en te schattige 34 jaar oude babykleertjes

Lelie vintage mutsje

Nu de herfst definitief lijkt te hebben ingezet is het voorbij met lieve blote babyvoetjes. Ik had me van tevoren niet gerealiseerd dat een zomerbaby betekent dat je eindeloos kunt knuffelen met een bijna bloot baby’tje, hoe heerlijk is dat? Die mini-babyteentjes, dikke beentjes en spekarmpjes, ik kan er geen genoeg van krijgen.

Maar er valt ook veel te zeggen voor warme vestjes en mooie mutsjes. Mijn moeder verraste me met een paar schattige kleertjes van toen ik een baby was, 34 jaar geleden. Het is met zoveel liefde destijds gemaakt… dat kan nog wel een generatie langer mee. Als je het leuk vindt, volgen hieronder een paar foto’s.

Lelie vintage lichtgroen Lelie vintage wit Lelie vintage lichtblauw

Deze vintage vestjes deden me denken aan een website die een vroegere collega, Aleksandra, mij ooit heeft aangeraden toen ik zwanger was van Aidan: Le Petit Tom. Ze hebben er ouderwets aandoende, maar prachtige kleertjes, schoentjes en tassen. Het heeft een behoorlijk froufrou gehalte, maar er zitten te schattige spullen tussen. Voor jongens hebben ze wat minder, dus destijds moest ik het stellen met alleen de Nest luiertas.

Maar nu. Nu zou ik zomaar voor deze echte meisjes-meisjes outfit kunnen gaan.

Dolly knitwear

Of deze mamma-en-dochter schoenen.

Dolly ballerinas grey

Eén ding is in ieder geval duidelijk. Voor meisjes is er zoveel meer keus…

 

PS Een foto van mij toen ik nog geen jaar was.

Noraly baby

 

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Wat leuk Noor. Lang geleden dat More Please voorbijkwam! In dit geval via Nonna op Facebook. En niet via gmail zoals voorheen. Fijn om weer eens van More Please te horen. Liefs <3

  2. Oh oh die oude ogen! Zie nu pas dat het van 2013 is! Ik las 2018😁. Sorry! Maar je bent wel helemaal up-to-date over jezelf lees ik. Toch weer een leuke ervaring! 💖

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge