Per post: Sprookjesachtige kaarten van Suzanne Woolcott

suzanne woolcott pretend friend

Kaartjes krijgen. Ik vind het bijna net zo leuk als kaartjes sturen. Toegegeven, ik ben vaak te laat, maar dat probeer ik dan weer goed te maken door een extra leuk kaartje uit te zoeken. En ik ben weg van deze serie van Suzanne Woolcott.

suzanne woolcott last rose

Ze hebben iets sprookjesachtigs, maar ook iets donkers. Er zit een extra laag in de tekeningen die mij intrigeert.

suzanne woolcott owl

Suzanne zelf klinkt alsof ze zo is weggelopen uit één van haar tekeningen: “A 30-ish, stripey sock wearing girl from Glasgow Scotland, she spends most of her time buried in piles of paper & pens, scribbling furtively to the sounds of melodies in her head. She is married with a very charismatic, yet moody cat and 3 (not quite as moody) children. She hopes one day her hair will be long enough to give Rapunzel a run for her money. She has been a fan of portraits and the scope of what can be captured in a moment. The stillness of the figure and the stare looking out at you…”

suzanne woolcott afbeeldingen

Ik heb de kaarten gekocht in een klein kaartenwinkeltje op de Frederik Hendriklaan. (Waar al mijn favoriete winkels van Den Haag zitten. ‘De Fred’ is sinds eind vorig jaar ook verkozen tot de meest sfeervolle winkelstraat van Nederland, een bezoekje waard dus.) Maar je kunt ze ook online bestellen. Op de website van Santoro London vind je daarnaast allerlei andere spulletjes van Suzanne, van schrijfboekjes en telefoonhoesjes tot linten en knopen om zelf mee aan de slag te gaan.

 

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge