25 manieren om een sjaal te dragen

Wendy's Lookbook
Heb je je wintersjaals al uit de kast gehaald? Ik heb nog een heel mooie wolwitte angora sjaal van twee jaar terug die ik bijna niet gedragen heb, omdat de haartjes ervan steeds in mijn neus kriebelen. Eeuwig zonde! Ik weiger nog steeds om hem als een miskoop te zien. Ken je dat?

Hoe je je sjaals kunt dragen zie je in dit enorm creatieve filmpje hieronder van Wendy’s Lookbook. Ik was altijd een een vrij simpel European loop-meisje, maar ik denk dat je mij wellicht komende tijd met een Bunny Ear zult zien. (Alleen al vanwege de naam! :) Wendy heeft het filmpje opgenomen met haar vriend, die ze Mystery Man noemt. Ik kan me alleen maar voorstellen hoe dat gegaan moet zijn: “NU ZWAAIEN NAAR HET VAKJE LINKSONDER!” Moest ik om glimlachen. Het eindresultaat is in ieder geval erg gaaf.

[vimeo 66712796]

Wat is jouw sjaal-look? En zou je nu een andere proberen?

PS Weet je deze nog?

{Fotocredits: Wendy Nguyen}

 

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Hè Hè,aangezien ik vele sjaals gebruik en ze geregeld wegglijden vond ik het enig om al die manieren te bekijken,zelf,in verband met het wegglijden doe ik iets tussen de turtle,boa en Mira allemaal in een !!! En nu heb ik dus wat andere voorbeelden,nog eens een keer rustig bekijken!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge