20131004-142546.jpg

Laten we het eens over iets hebben waar je destijds vast helemaal vol van was: je eerste kus. Ik was…

…13 en zowel doodsbang als vol verwachting. Er waren al heel wat spelletjes geweest die zomer in het lokale dorpszwembad, waarbij de jongens de meisjes moesten vangen en een kusje geven. En soms stak er dan één voor de grap zijn tong uit, ieuw! Maar spannend was het wel.

Na de zomer, tijdens mijn verjaardagsfeestje bij mijn ouders in de tuin gebeurde het echt. Hij heette Stefan, we hadden allebei een blokjesbeugel en hij had net chips gegeten. Al mijn verwachtingen ten spijt was het een nogal teleurstellende ervaring. Na drie jaar probeerde ik het pas weer! Deze keer met Koen. Hij had donker haar, was heel knap en ik was hopeloos verliefd. Wat een verschil, ik wist niet wat me overkwam!

Wist je trouwens dat je lippen 100 keer gevoeliger zijn dan je vingertoppen? En dat mannen die hun vrouw iedere ochtend kussen voordat ze naar hun werk gaan gemiddeld 5 jaar langer leven? Als dat geen goede reden is om het vaak te doen…

Jullie beurt, voor de draad ermee! :) Hoe oud was je tijdens je eerste zoen en wat vond je ervan?

PS het verschil tussen mannen- en vrouwenboodschappen en wat mannen sexy maakt

{foto via The Commons; kusfeitjes via Happyworker}

7 comments on “Hoe oud was jij tijdens je eerste kus?

 1. Brian

  Wie is deze Stefan, waarom weet ik dit niet? Ik dacht dat ik de eerste en enige was?! Gelukkig leef ik vijf jaar langer. Xx

  1. Liet

   Hahahaha die Brian,Enrico kent de helft nog niet van al mijn flirters :D

 2. Kimberley

  14 maart 2003. Ik was net 14.
  Een bijzondere, maar niet heel succesvolle, ervaring ;)
  Gelukkig duurde het niet 3 jaar voordat ik weer durfde, haha.

  1. Noraly Post author

   Haha, volgens mij zijn er maar weinig echt succesvolle eerste pogingen ;)

 3. Liet

  Hihihi 4jr en ik weet nog dat het een klein blond leuk jongetje was en we samen bloemetjes aan het plukken waren maar de echte eerste kus..go da’s lang geleden en es even kijken,uhhh Amstelveen,14 dacht ik en hij heette Ron,zwart haar en blauwe ogen en zijn vader was bedrijfsleider bii de locale Albert Hein waar Mieke,m’n vriendin en ik ons eerste vakantie baantje kregen,ik in het magazijn groente en fruit inpakken en Mieke die al gezet was mocht bij de banketafdeling,zooooo gemeen! :-)

  1. Noraly Post author

   Oh wat leuk. En gelukkig maar, had je anders niet zo’n mooi lijntje gehad.

Leave a reply

required

CommentLuv badge