201310 Den Haag 4

Het was vandaag onverwacht zonnig en mooi in Den Haag met alle herfstkleuren. Mijn moeder was overgekomen en we hebben als vanouds bijgekletst, taartjes gegeten en geshopt. Plus, we zijn samen naar de kapper gegaan.

Het was hard nodig. Eén van de mindere dingen van ontzwangeren is (bij mij) nogal wat haarverlies. Hadden jullie dat ook? Het groeit wel weer terug, maar de komende paar maanden voel ik me ongeveer zo.

Omdat de zon zo lekker scheen en ik echt van deze dag genoten heb, dacht ik wat foto’s van vandaag te delen. Met uiteraard de before en after. Nog steeds met weinig haar, maar ik voel me er stukken beter over. :)

201310 Den Haag 2
Lodewieck
201310 oma Lelie mamma
201310 Den Haag 3
201310 Den Haag
201310 oma Lelie mamma na

PS De beste tip om zonder zorgen in slaap te vallen

6 comments on “Niet alleen de blaadjes vallen…

 1. Marieke Schoon

  Het Noor,
  Wederom heel herkenbaar!! Ik had een hele volle bos tijdens mijn zwangerschap, maar de maanden na de geborte werd dit steeds minder, met soms als gevolg verstopte doucheputjes van de haaruitval ;-)
  Maar het groeit geullig wel weer ana haha!
  Mooie foto’s!

  x

  1. Noraly Post author

   Ja erg hè. Ik hoop ook dat het snel weer stopt! :)

 2. Liet

  MOOIIIII alletwee!!! Ja Noor die lok vind ik mooier,zag avnmorgen een uizending met hele andine extensions die ze ook op de catwalk gebruiken,lang,kort,paardestaarten,voor lange en korte haren,heel gewoon met plastik koordje die je halverwege onde een stuk kruin die je even ophoud en eronder plaatst,hartstikke leuk!!!! Ze kosten wel wat,vana 150 € maar dan heb je ze ook voor jaren!!! Mijn 3 mooie liefies <3 <3 <3

  1. Noraly Post author

   Ik ken ze wel. Lijkt me toch nog best een gedoe hoor:)

 3. Liet

  Als ik niet oplet krijg ik van de dictionary zulke stomme woorden grrrrrrrr

Leave a reply

required

CommentLuv badge