modern hepburn eli-beth

Als je zelf verkouden bent, realiseer je je extra hoe vaak je in contact komt met spullen die andere mensen ook aanraken. Heb je dat ook? Dat je snotterend en wel een winkelwagen, deurklink en liftknop met heel andere ogen gaat bekijken. Ineens zie ik de bacteriën bijna letterlijk krioelen.

Handenwassen dus. Maar doe je dat wel lang genoeg? Deze scène uit Whatever Works is me altijd bijgebleven. Net als Boris zing ik sindsdien tijdens het handenwassen altijd twee keer Happy Birthday, dan weet je redelijk zeker dat ze schoon zijn. (Ook als je niet verkouden bent.) Van heel vaak je handen wassen worden ze echter wel erg droog. Ik ben fan van handcrème en deze twee met biologische ingrediënten zou ik graag willen proberen.

nivea-handcreme-pure-natural-100ml-19331457

Nivea Pure & Natural, met biologische Argan olie Ik gebruik van de Pure & Natural serie momenteel de bodylotion en die is heerlijk. Deze handcrème lijkt me daarom ook fijn.

lavera basis sensitiv

Lavera Basis Sensitiv, met amandelolie en sheaboter Dit is een 100% natuurlijke creme, met naast de amandel en sheaboter nog het co-enzym Q10, dat je huid zou verstevigen. Allebei natuurlijk, allebei lijken ze me lekker. Welke crème gebruik je zelf graag?

PS Een heerlijk drankje tegen verkoudheid en hier zit ook een bijzondere crème bij. {Fotocredits: eli-beth via modern hepburn}

One comment on “Hoe lang moet je je handen wassen?

  1. Yvonne Ausems

    Wat goed dat je ook de biologische lijn gebruikt! Dat is n.l mijn zoektocht, welk milieu vriendelijk merk/product geeft je tegen een redelijke prijs dezelfde voldoening dan de “andere”……Het word wel al makkelijker en de lijst met producten zonder troep langer maar we zijn er nog lang niet!xxx

Leave a reply

required

CommentLuv badge