201401 Aidan brief

201401 Aidan brief 2

Hoe was jullie weekend? Wij hebben Aidans derde verjaardag gevierd! Hij was zo verrukt met alle kaartjes (die van nonna, hierboven), de aandacht, de liedjes, het bezoek.. We hebben het super gehad. Als je het leuk vindt, zie je hier wat foto’s.

Vrijdag zijn we met zijn nichtje en neefje naar het piratenrestaurant geweest. Er was daar van alles te doen voor de kinderen; een rovers/speelhol, verklede piraten (en piratenmuizen?), ze konden zich laten schminken en wij hebben er lekker gegeten. Echt een aanrader! Toppunt was de geflambeerde spies voor pappa en het sterretjes-ijsje voor de jarige, die op zijn stoel mocht gaan staan.

201401 Aidan piratenrestaurant

De volgende dag was zijn feestje. Alle oma’s en opa’s en onze broers en zussen zouden komen, samen met nog een paar grote en kleine feestgangers. Aidan was de hele dag zenuwachtig. Helemaal rozig na zijn slaapje wilde hij zich netjes aankleden voor zijn grote feest, maar dan wel zelf! En er zitten veel knoopjes aan zo’n overhemd…

201401 Aidan aankleden

201401 taart

Timing is alles. Op het juiste moment je armen omhoog tijdens de ‘hiep hiep hoera’. Je ziet dat het voor hem serious business is.

201401 Aidan hoera

201401 Aidan taart

We hebben het simpel gehouden, met lekkere verse pizza’s, pasta, salade en vers fruit. Iedereen heeft gesmuld!

201401 oma grootvader

201401 oma Lelie

Ook moesten we nog wat kleine cadeautjes inpakken om uit te kunnen delen op de crèche.

201401 traktaties

Maar het is veel leuker om gek te doen met pappa! (Raar, maar Aidan vond de feestfluitjes eng. Lelie niet, die schaterde bij iedere toeter!)

201401 pappa Lelie

We hebben genoten. Bedankt voor alle verjaardagswensen allemaal!

 

2 comments on “Familiefoto’s: Verjaardagsfeest

  1. Liet

    Geniet altijd zooooo van de foto’s Noor!!! Heerlijke dagen(voor de jarige dan :D )

    1. Noraly Post author

      intensief, maar heerlijk was het! (en we hebben je gemist)

Leave a reply

required

CommentLuv badge