201312 Brian Noraly

De vakantie is voorbij, het was heerlijk twee weken lang met zijn vieren! De eerste paar dagen waren we zelfs alleen met zijn drieën, aangezien Aidan bij zijn grootouders logeerde. Major qualitytime! Vind je het leuk om wat foto’s te zien?

201312 Brian Lelie

Met Lelie zijn we heerlijk relaxed gaan wandelen, shoppen, kiekeboe spelen bij Paagman, kerstcadeautjes kopen in de Bijenkorf… Waar we een heel gênant moment beleefden toen ik sneaky een foto van haar wilde nemen voor de kerstboom in de Bijenkorf. Een mevrouw zag dat en bood enthousiast aan om een foto van ons drieën te nemen. Betrapt en verbijsterd zei ik ‘ja’! (Oh nee…) Waarna we heel ongemakkelijk moesten wachten tot zij in een volle Bijenkorf de foto genomen had. (‘Wacht ik neem er nog één. Voor de zekerheid.’) Ik zakte ongeveer drie verdiepingen door de grond. Brian zo mogelijk nog dieper.

201312 Brian Lelie Noraly

Gelukkig waren er een paar prachtige dagen dus toen Aidan weer terug was, zijn we met hem gaan fietsen in het bos.

201312 Aidan Brian bos 201312 Aidan Noraly 201312 Lelie Aidan Brian

De kerstdagen hebben we met onze beide families gevierd. Eén avondje met limericks bij een tante van Brian en 2 avonden met onze beide families bij ons thuis. Er was een kerstkalkoen en het traditionele kerstverhaal (Aidan stond erop dat het door mijn jongste broer, Lucas, werd voorgelezen).

201312 kerst familie 201312 Lucas Renee Aidan Thymen

En de andere dag hebben we gezellig gegourmet met mijn schrijfster-schoonzus Gillian en haar gezin.

201312 kerst familie 2 201312 Gillian Jeff Lelie 201312 Julius Dahlia Aidan Lelie 201312 Lelie

Daarna volgde een rustige week, waarin we oud & nieuw vierden en vooral veel NIETS deden. Die week vloog letterlijk voorbij en al veel te snel kwam het laatste weekend in zicht. Maar wat een heerlijke afsluiter in Ameland met mijn ouders, broers en aanhang werd het! We boften ontzettend met het weer (zonnig) en de accommodatie (meteen aan het strand; ik kan hotel Buren aan Zee enorm aanbevelen!). De ‘robbentour’ was onverwacht bijzonder en het was ongelofelijk hoe dichtbij de boot bij het strand kwam (en hoe groot de zeerobben waren, best eng). Je moet wel geduld hebben; het duurt zo’n drie kwartier enkele reis om bij de robben te komen. Ondertussen heeft Lelie bij mij gedronken en hebben de neefjes kapiteintje gespeeld in de speciale speelruimte (ideaal!).

201401 hotel buren aan zee 201401 oude reclame 201401 ameland strand 201401 Aidan Noraly 201401 ameland familie 201401 ameland robben 201401 Aidan Thymen 201401 Lelie Noraly 201401 Brian Aidan

Het was simpelweg genieten! Wat hebben jullie gedaan?

PS Onze vakantie in Portugal eerder dit jaar en wat we volgend jaar zouden willen doen

3 comments on “Vakantiefoto’s

  1. Daan

    Een echte Kerstvakantie met veel gezelligheid, lekker eten, logeren en buiten zijn…Veel geluk voor het nieuwe jaar met jullie gezinnetje ! Liefs tante Daan

  2. Liet

    Hè ik zucht voldaan nu ik alles gezien heb!!!!

Leave a reply

required

CommentLuv badge