Chasing dreams and drifting away…

Drift

Deze foto kreeg ik een tijdje geleden opgestuurd van Gabriel, die me tijdens het lanceren van DRIFT magazine altijd heeft bijgestaan. Hij zei: “Ik steun een fotograaf die aparte reizen maakt. Jeroen Toirkens! Woont ook in den haag. Nu koop ik altijd een gesigneerd boek bij hem. Dan krijg je ook een van de foto’s op polaroid formaat. De foto die ik kreeg draagt de naam: DRIFT. Ik bewaar deze voor je en als ik je ontmoet dan geef ik die aan je voor alles wat jij voor deze droom gedaan hebt.”

Ik vind het een prachtige foto en een ontzettend lief gebaar. DRIFT magazine (“een magazine vol vrolijkheid, lef en inspiratie voor vrouwen middenin hun dertigers dilemma” ;) was een bijzondere periode in mijn leven en ik kijk er met zoveel plezier op terug! De foto is bijna symbolisch: een klein scheepje in de winterzon op het droge, wachtend op de lente en het water… Het lijkt steeds dichterbij te komen.

Heb jij stiekeme grote dromen? Workshops aan kinderen geven? Een eigen bedrijf opzetten? Lerares worden? Een gezonde voedingswebsite lanceren? Uit de grond van mijn hart: volg ze, maak een begin, en doe het vandaag…

“A year from now, you wish you started today.”
~Karen Lamb

Mijn steun heb je. Nogmaals bedankt, Gabriel!
(En alle anderen die toen zoveel tijd, moeite en energie erin hebben gestoken ♥)

PS De kracht van kwetsbaarheid

{Credits: Foto Jeroen Toirkens uit het boek Solitude}

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. Met heel veel plezier, enthousiasme én liefde heb ik meegewerkt aan DRIFT magazine. Het was een geweldige tijd! Bedankt Noraly!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge