Heel erg mooi landelijk design

Liesbeth 1

Mijn oudste vriendinnetje Liesbeth is zorgconsulent, maar heeft een grote passie voor interieurstyling. Onlangs heeft ze samen met haar man Niels haar ouderlijk huis verbouwd in een rustieke Vlaams-Kempische stijl. Het is zo mooi geworden! En ze heeft het werkelijk prachtig ingericht. De rust en de ruimte die het uitstraalt maken dat ik er ieder weekend wel zou willen zijn, om op het bankje bij hun lemen kachel te kruipen en te genieten van haar Brabantse gastvrijheid…

liesbeth huis

liesbeth buiten andere kant

liesbeth keuken andere kant

De muren zijn geverfd met Farrow & Ball; als basistinten koos ze Shaded White en Lamp Room Gray. Het heeft een poederachtig, natuurlijk effect en het staat prachtig bij de lemen kachel. En haar trots in de keuken? Een groot zwart AGA fornuis! (Voor heerlijke gevulde kalkoen en fazant met kerst!)

liesbeth buiten

Liesbeth 5

Liesbeth 6

Ze hebben een speciale lemen kachel laten maken, die doorloopt in de keuken. Het bankje dat eraan vast zit, wordt verwarmd door de kachel. Liesbeth vertelde me dat ondanks dat de kachel loeiheet kan zijn, de muur van de kachel alleen maar lekker warm wordt. Fijn om tegenaan te staan in de winter.

Liesbeth 8

liesbeth zithoekje

liesbeth bank

Liesbeth 8a

De slaapkamers van haar dochters, Lisa en Yfke, zijn echte roze meisjesdromen. Yfke (5) heeft een enorm schattige bedstee met een tweepersoonsmatras erin. Wat een heerlijke ruimte! “Alvast voor als ze groter wordt”, knipoogt Liesbeth. “Bovendien, alle kinderen die komen logeren, willen bij haar slapen.” Haar bedstee is aan de binnenkant behangen met Roses and Dots van PiP.

Liesbeth 10

Lisa (7) slaapt op Liesbeths oude kamer. En al hebben we samen vroeger op die kamer uren en uren doorgebracht, ik kende hem niet meer terug. Het behang is aaibaar zacht, met roze fluwelen bloemen (Deerest Peacock, ook van PiP) en de vintage spiegel heeft ze op de beroemde antiekmarkt in Lille gevonden.

Liesbeth 12

Liesbeth 13

Liesbeth 14

Liesbeth 15

liesbeth niels mojo aagje

Liesbeth 16

lisa yfke

Vind je haar huis ook niet uitnodigend, warm en smaakvol? Grappig weetje: Liesbeth is de ene helft van een tweeling en haar zus Josine (die haar huis overigens ook echt prachtig heeft ingericht!), woont naast haar. Josine heeft drie jongetjes, Liesbeth twee meisjes, en de kinderen voelen zich overal even thuis. Wat een heerlijke bende!

Liesbeth, bedankt voor je huistour!

PS Een schattige boheemse kinderkamer en de perfecte Engelse cottage

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge