Mokka Cheesecake Brownies

TheChic_mocha-cheesecake-brownies-1

Je hebt het misschien inmiddels wel geraden: ik heb een zwak voor rijkgevulde, zoete, prachtige desserts. Roomboter heeft zijn permanentie residentie gevonden in mijn koelkast en cacao woont tevreden naast de verschillende soorten basterdsuiker, meel en ahornstroop in mijn keukenkastje.

Deze chocolade-mokka-cheesecake brownies staan dan ook héél hoog op mijn uitprobeer-lijstje. Dat glaasje koffie op de foto, mmm! Het zorgt – bij mij – voor het ultieme weekendgevoel. Lijkt het je wat? Het (Engelse) recept vind je via the chic site.

PS De chocolade hemel

{Credits: the chic site}

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. Hoi noraly, ik kan je ook van harte de cheesecake van de hema aanraden. Het lekkerst als hij minimaal half uur uit koelkast is geweest. Wist je dat je dit taartje uberhaupt niet in koelkast hoeft te bewaren? Zeker te weten de lekkerste cheesecake van retail nederland. En natuurlijk voor een echt HEMA prijsje. Xxx

  2. Hei!ja må bare beklage hvis at det er hos deg bildet er hentet.Men har nå det samme selv,bestilt ifra Landstil sin nettbutikk.Det er iallefall slettet ifra siden min nå.Har ikke vært så lenge her i blogglandia,men man lærer etter hvert!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge