6 loungespots op je vloer

jeltje fotografie sukha

Wat is het met grote kussens op de vloer dat een ruimte onmiddellijk zo comfortabel en uitnodigend maakt? Misschien omdat het zo lekker informeel is en kussens een onweerstaanbare aantrekkingskracht uitoefenen op het kind in je. :) Mijn broer en ik bouwden vroeger hutten van de salontafel door er kussens rechtop tegenaan te zetten en van de groene, leren, luie stoel van mijn vader door het grote zitkussen bovenop de armleuningen te zetten.

Ik zou het geweldig vinden in een volgend huis, met hopelijk meer ruimte, zo’n knus hoekje als hierboven te creëren als bij de prachtige eco-vriendelijke wonderwinkel Sukha. Als je het leuk vindt, volgen hieronder een paar ideeën van hoe je met kussens op de vloer lekkere loungeplekjes kunt maken waar je zo in weg wilt dromen…

floor pillow keltainentalorannalla

floor pillows justinablakeney

floor pillow stinemos

floor pillow barnrumsinspo

Sandra Figuerola

Van boven naar beneden: de prachtige tipi van Sukha Amsterdam is gefotografeerd door interieurfotografe Jeltje Janmaat (ik vind zowel haar blog als haar witte website een bron van inspiratie!), vrolijk Fins design, een Australische jungalow, Noorse fjorden design, creatief gebruik van de Ikea klamboe, kussens als bank van het Spaanse Gan.

PS Trend voor op je bank: grote kleurige kussens en een schattige boheemse kinderkamer

Doe mee met de conversatie

5 reacties

  1. Ja he! En het toeval wil dat ik net 2 mooie vloerkussens gekregen heb, nu nog een mooie hoes. :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge