Film: Vastklampen aan het leven

affiche_broken_circle

Wat een buzz rondom de Vlaamse film en Oscar genomineerde The Broken Circle Breakdown! Heb je hem al gezien? Het is zo te horen een prachtig verhaal over Elise, Didier en hun dochtertje Maybelle. Zij heeft haar eigen tattooshop, hij speelt banjo in een bandje. Het is liefde op het eerste gezicht, al zijn de verschillen groot. Dan wordt Maybelle als ze zes is ernstig ziek.

Ik kreeg al een brok in mijn keel van de beschrijving en de vele reviews klinken veelbelovend: ‘Veerle Baetens blaast je omver met haar vertolking van Elise. Ze is levendig, hoopvol, stiekem breekbaar en ze klampt zich vast aan het leven (niet alleen dat van haar dochter) met de intensiteit van een verslaafde.’ (The Daily Telegraph)

Ken je de film en wat vond je ervan? Hij was genomineerd voor Beste Buitenlandse Film tijdens de Oscars gisteravond! Net niet gewonnen, maar toch. Ik ben geïntrigeerd…

PS Een andere breakdown, maar dan een hilarische

{Thanks voor de tip Gabriel}

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge