Hilarische openingszinnen

GUYS_BLUNTLY_GREY_CREWNECK_NECK_TAG_DETAIL

Zullen we even roddelen? Wat zijn de slechtste openingszinnen die je ooit gehoord hebt? Meestal zijn dat enorme clichés, toch, zoals “Ik ben mijn nummer kwijt, mag ik dat van jou?” Kom op, zeg! Al heel snel draaien wij dames al zuchtend onze neus de andere kant op. Talk to the hand, dear.

En toch kan een slechte versiertruc als hij als grapje wordt gebracht ook totaal ontwapend zijn. Net nog keek Brian naar het labeltje in mijn nek: “Ik zie het al, made in heaven’. Serieus? Zucht… Maar, toegegeven, ik moest er om giechelen en hij kreeg er een dikke kus voor terug!

Dit zijn er nog een paar die mij bij zijn gebleven. Ze zijn dramatisch, maar een flinke knipoog erbij doet veel.

* Geloof jij in liefde op het eerste gezicht? Of moet ik nog een keer voorbij lopen?
* Ken ik jou niet van volgende week zaterdag?
* Mijn moeder is op zoek naar een nieuwe schoondochter.
* Hé, heb je mijn witte paard misschien gezien?

Iemand versieren met één rake zin. Geef ze het maar te doen, die mannen. Hebben jullie nog juweeltjes? Ik ben benieuwd!

PS Hoe oud was jij tijdens je eerste kus en het verleidelijke boek van Gillian

{Fotocredits: sweater van Dropdead}

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge