cinnamonandsex

Ik hou van testjes en quizzen, dus deze moest ik even met jullie delen. Wat denk je dat de grootste turn-on (of turn-off) is? Goede grammatica, een mooi gebit, of geweldig haar? Het is…

… een mooi gebit! Het geldt voor zowel mannen als vrouwen. Had je dat geraden? Ik had gegokt op goede grammatica. Iemand die zijn teksten mooi kan brengen vind ik heel sexy. (In het onderzoek kwam dit trouwens wel op de tweede plek, dus het is zeker niet onbelangrijk! :)

Die weet je dan alvast. Doe de test en vul in hoeveel dates je denkt dat mensen zeggen te wachten voordat ze intiem worden, hoeveel online relaties tot een huwelijk leiden en van wie je denkt dat ze sneller verliefd worden, mannen of vrouwen?

Wat was je score? Ik had maar 67%, oeps!

PS Wat maakt mannen sexy en ouderwetse etiquette

{Credits: test via WebMD en onbekende foto via modernhepburn}

6 comments on “Dating feiten: Wat is de grootste turn-on? (Of turn-off?)

  1. Noraly Post author

   Toch nog lastig he. ;) Leuk dat je de quiz hebt gedaan!

 1. Liet

  waar is die quiz,sufferd ben ik maar misschien hoef ik niet mee te doen hè? <3

  1. Noraly Post author

   De woorden ‘doe de test’ zijn de link naar de quiz. Ik hoop dat het je lukt! :)

Leave a reply

required

CommentLuv badge