rabbits in my hair lena yastreb

Happy bijna-Pasen! Hoe leuk zijn deze schattige konijnenoortjes?

Ga je nog eieren verstoppen? Ik ben wel benieuwd: verstop je dan chocolade eitjes of gekookte, zelf-geverfde eieren? Brian is voor chocolade en ik ben opgegroeid met echte eitjes. Mijn vader verstopte ze heel vroeg in de tuin en zei dat de Paashaas dat had gedaan. Na het zoeken deden we eitje-tik wedstrijden en ik ben er nog steeds niet achter wat nou de beste techniek was, maar hij won bijna altijd.

Heel veel plezier,
liefs Noraly

lovelingz rabbit

{Credits: konijntje onder door Lovelingz}

2 comments on “Funny bunnies in je haar!

  1. Liet

    Schattig! Wij doen niets aan eieren,typisch Nederlands maar zoo leuk!! Heb wel chocolade eitjes gekocht hoor want echt niets dat lukt me niet,hier de typische pranzo zoals met kerst maar we zullen wel zien! Vrolik Pasen alvast <3

    1. Noraly Post author

      Ja, zijn eieren Nederlands? Wat grappig, wist ik niet. Veel plezier in ieder geval, eet smakelijk. ;)

Leave a reply

required

CommentLuv badge