little girls at the sea groot

Yes, ik mag mijn leuke nieuws vertellen! Wat een leuke en enthousiaste reacties op mijn aankondiging vorige week! Ik hoop niet dat het tegenvalt in vergelijking met wat er geopperd werd (zwanger van een drieling, restaurant openen, een wijnproeverij beginnen, haha!).

Vanaf nu…. blog ik één keer per week voor Vriendinnenonline! Het is een heel groot vrouwenplatform, dat je helpt bij het leren kennen van nieuwe vriendinnen, bijvoorbeeld als je bent verhuisd naar een nieuwe stad, of als oude vriendschappen verwaterd zijn. Een aantal maanden terug ben ik gevraagd (joehoe!) en ik heb er onwijs veel zin in. Ik ga schrijven over relaties, inspiratietips delen en vertellen over dingen die ik mooi of lekker vind. Zodra je een profiel hebt aangemaakt verandert de website in een soort online magazine, helemaal leuk dus!

Mijn eerste artikel staat hier: hoe je vrienden maakt als je ouder bent (zonder dat je meteen overkomt als een enge oude vriendenzoekende-stalker :)

Misschien tot ziens daar. Dan ga ik nu weer werken aan die drieling (nee hoor :)

PS Wat alle perfectionisten verkeerd doen (en jij?) en hoe kinderen je compleet veranderen

8 comments on “Hoe je vrienden maakt als je ouder bent

 1. Daan

  Toppie ! Een droom die uitkomt !
  Heel veel succes en bedankt voor al je blogs !
  Ik kom wel helpen bij de drieling….liefs Daan

  1. Noraly Post author

   Ja ja, ik hou het nog even bij de twee draakjes die ik al heb, geloof ik. x

  1. Noraly Post author

   Gezellig, zie ik je misschien daar!

Leave a reply

required

CommentLuv badge