Magische verlichting

kartonnen lamp huisje

Spreekt dit kartonnen lamp-huisje niet enorm tot je verbeelding? Brian houdt van minimalistisch en strak; ik ben doorgaans ook fan van simpele spullen, maar vind dat ze tegelijk iets bijzonders en raars moeten hebben (of ze moeten oud zijn). Dit huisje is zo mooi… Het is gemaakt van stevig grijs karton en de details zijn prachtig. Stel je voor dat je dit als kind had gehad! Ik zou hele verhalen hebben verzonnen over hoe je met dat laddertje naar de maan kon klimmen. Het is gemaakt door Vera, van Life in Cardboard. Als je het leuk vindt, zie je hieronder nog meer bijzondere lampen, die elk een speciaal plekje in huis verdienen.

Ik zou dolgraag deze wolk op willen hangen. Hij is gemaakt van piepschuimen balletjes!

cloud ceiling lamp

Mary Poppins heeft haar paraplu achtergelaten.

umbrella floor lamp

Zo delicaat. Deze sprookjesachtige tafereeltjes werden door Pascale Palun gemaakt, van Vox Populi.

vox populi

Wat vind je van deze koddige eendenvoetjes lamp? (Deze is ook waanzinnig.)

duck feet lamp

Alsof er heliumballonnen aan je plafond hangen. Ik zou er één naast de luie stoel boven het grappige tafeltje in mijn toekomstige bibliotheek hangen.

memory lamps

Deze Medusae collectie is adembenemend mooi. Hij is gemaakt door Roxy Russell, niet alleen vanwege haar liefde voor de oceaan, maar ook om mensen meer bewust te maken van al het plastic afval dat erin rond drijft. (“We have a floating island of plastic garbage in the Pacific twice the size of Texas.” Als je geïnteresseerd bent, lees je hier een interview met haar.)

medusae lamps

Zou je dit soort lampen ophangen/neerzetten? Of zijn ze daarvoor te uitgesproken? (En verschillen jullie thuis ook qua smaak? :)

PS Sprookjesachtige pompoms-mobile en smeltende kopjes-kunst

Doe mee met de conversatie

6 reacties

  1. Zou wel eens willen weten hoe jouw toekomstige bibliotheek eruit ziet………Die lampen zijn stuk voor stuk geweldig! zo leuk om naar te kijken! dank weer voor zoveel genietplezier. Liefs xxx

    1. Nou met zo’n lekkere luie stoel en een grappig tafeltje dus. En zo’n ballonlamp. :)

  2. Vind ze allemaal mooi!! Die “ballonnen zijn echt geinig en die vogelpoten ook!! :-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge