food52 egg

Het is steeds normaler om diervriendelijk of biologisch vlees, vis en eieren te kopen, merk je dat ook? Waar ik het voorheen alleen af en toe deed, als het toevallig zo uitkwam, let ik nu eigenlijk altijd wel op. Ook eet ik minder vlees en vaak zelfs helemaal niet. (mmm, deze pasta!) Herken je dat?

Maar wat ik nooit precies wist, is wat de sterren van het Beter Leven Keurmerk betekenen. Ik heb dat opgezocht, en vind de verschillen heel interessant! Wil je het ook weten?

beter leven - leghennen

beter leven - vleeskuikens

beter leven - varkens

beter leven - vleeskalveren

beter leven - vleesrunderen

Goed om te zien, toch? Dan weet je in ieder geval wat het betekent. Voor meer informatie, zie het Beter Leven Keurmerk, van de Dierenbescherming.

PS Goede dingen die je met zaden kunt doen

{Credits: foto boven Food52, plaatjes van de Dierenbescherming}

Leave a reply

required

CommentLuv badge