Cafe Madeleine

Cafe Madeleine limonade

Cafe Madeleine broodje brie

Cafe Madeleine Australische pannenkoeken

Cafe Madeleine buiten

Ik hou ervan om nieuwe plekjes te ontdekken in Den Haag. Vandaag zijn Brian en ik gaan lunchen in Café Madeleine aan het Valkenbosplein. Het is een Frans ontbijt/lunchtentje, met een heerlijk relaxte sfeer.

We namen de homemade limonade met vers citrusfruit en munt, een broodje brie met chutney (Brian) en dikke Australische pannenkoekjes met rood fruit, banaan, honing en poedersuiker (ik). Ze hebben ook erg lekkere koffie (ze worden niet voor niets op Espresso Hotspots genoemd). Als je een keer in de buurt bent is het echt een aanrader!

Café Madeleine, Valkenbosplein 10, Den Haag

PS Bedankt voor de tip, Carlos! En, waar je de lekkerste carrotcake in Den Haag eet.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge