Win een geweldige, sexy chicklit!

Gillian King Zwart-Wit

Hij is er! Gisteren was de bomvolle boekpresentatie van Zwart-wit in Paagman in Den Haag en vanaf nu kun je hem overal kopen. Het is een zinderend, spannend en verrassend verhaal waarvan ik het voorrecht had om hem te mogen proeflezen. More Please geeft er twee weg! Wil je kans maken om er een te winnen?

Zwart-wit gaat over Elin, die een nieuwe baan krijgt als personal assistant van een oude vastgoedmagnaat in Wassenaar. Haar wordt gevraagd om tevens een beetje te letten op zijn onbezonnen kleindochter, Vicky, van achttien, met wie ze goed blijkt te klikken. Elin komt net uit een vervelende relatie en vindt het prima zich volledig hierop te storten. Even geen mannen, heerlijk!

Maar dan verschijnt Nick ten tonele. Nick is de zoon van de vastgoedmagnaat en directeur van het familiebedrijf. Hij is de oom van Vicky en heeft zo zijn redenen om Elin absoluut niet te vertrouwen. Elin aan de andere kant moet ook niets hebben van de koele, afstandelijke Nick. Maar toch… pagina na pagina neemt de spanning tussen Elin en Nick toe. Het kan niet, het mag niet, maar hoe lang is dit nog tegen te houden?

Zou jij jezelf willens en wetens in een affaire storten waarvan je weet dat die nooit een happy end zal hebben?

Echt, het is een page-turner! Alle personages zijn goed uitgewerkt en er zitten veel verhaallijnen in die heel knap bij elkaar komen. Het bouwt zo goed op; tot het einde toe weet je echt niet wat er gaat gebeuren. Alle recensies die ik tot nu toe heb gelezen zijn dan ook LOVEND! Mensen konden (net als ik) het boek niet meer wegleggen nadat ze eenmaal begonnen waren met lezen.

Wil je kans maken op 1 van de 2 exemplaren? Laat dan hieronder in de opmerkingen weten waar Gillians volgende boek over zou moeten gaan. Uit alle inzendingen trekken we woensdagavond (21 mei) om 21 uur twee winnaars. Zij ontvangen een gesigneerd exemplaar!

Succes!

*UPDATE*
Anouk en Shyama zijn de winnaars, van harte gefeliciteerd! Bedankt voor het meedoen iedereen :)

PS Hilarische openingszinnen en wat mannen sexy maakt

Doe mee met de conversatie

19 reacties

 1. de troubles van 2 mensen, miss zelfs n homoseksueel stel, die allebei tieners hebben die de ex-partner zo loyaal zijn dat ze de nieuwe partner nog niet een kans willen geven.

 2. 2 volwassen krijgen een relatie die uiteindelijk op een vervelende manier fout loopt. Inmiddels is de dochter van de vrouw tot over haar oren verliefd geworden op de zoon van de man…. Dit kan en mag niet maar ja……

 3. Een man en vrouw die verliefd worden en vlak voor het trouwen komt ze erachter dat haar man zich vaak in het geheim verkleed als vrouw Hij wil graag ook in het openbaar zich zo kleden .Verhaal gaat over of zij bereid is hem zo te accepteren en het haar familie te vertellen dat hij zich verkleed,want ze houden wel heel veel van elkaar. Uit elkaar gaan of hem nemen als man/vrouw.

 4. een bevriend stel , waar de vader van het ene stel, verliefd word op de volwassen dochter van het andere stel en ook een affaire krijgen. De bom barst als de ouders van de dochter en de vrouw erachter komen. Blijft de affaire aan, blijft het stel bij elkaar en blijft de vriendschap bestaan.

 5. een dochter besluit naar het buitenland te gaan ivm stage en komt met een leuke man thuis, maar het het thuisfront is het niet eens met de keuze van hun dochter.Zij is van rijke afkomst en hij is werkloos, en zijn bang dat het hem te doen is om het geld. Hij probeert zich te bewijzen dat dat niet het geval is.

 6. Jongen en een meisje samen op balletles vanaf vierde/vijfde jaar tot tienerjaren. Zij gaat naar conservatorium hij naar gewoon onderwijs. Daardoor verliezen zij elkaar uit het oog. komen elkaar weer tegen wanneer ze beiden getrouwd zijn. Zij heeft inmiddels kinderen hij niet. Toch is de aantrekkingskracht er nog steeds en ze zoeken elkaar steeds weer op. Uiteindelijk komen ze weer bij elkaar om de dans des leven te dansen en samen hun passie uit te oefenen…….

 7. Het volgende boek van Gillian mag zich afspelen in het buitenland met een vakantieliefde wat veel spannende momenten met zich meebrengt.

 8. Over een onbeantwoorde liefde die op het einde anders loopt dan je dacht.

 9. Wat doe je als je helemaal dol bent op je nieuwe vriend maar je vriendinnen vinden hem niets? Zij zeggen dat hij niet te vertrouwen is…..maar hij is zo lief voor jou. Wat doe je dan? Zet je je jarenlange vriendschap of je ware liefde er voor op het spel? Mr. Wright or mr. Wrong?

 10. Het zou leuk zijn als het volgende boek van Gillian King gaat over het beroemd worden van één van de hoofdpersonen. Bijvoorbeeld als chicklit schrijfster. Het leven van een schrijfster dus :)

 11. een vakantieliefde,emigreren naar zijn land ,niet kunnen aarden in het vreemde land,uit elkaar,weer bij elkaar etc

 12. Een prachtig beetje stuntelig liefdeskoppel met een draak van een schoonmoeder die ze dwarszit zonder dat ze er erg in hebben. Mag dus zowel zijn of haar moeder zijn, als het maar wel hilarisch is! ;-)

 13. Over een twintiger die na een aantal jaren te gaan werken terug terechtkomt in het studentenleven. Uiteindelijk blijkt dat ze er na al die tijd toch niet meer zo past wat zorgt voor hilarische momenten met natuurlijk de nodige dosis romantiek.

 14. Je leven loopt op rolletjes…..op een dag staat alles plots stil.Dat ene moedervlekje blijkt kwaadaardig.Je gaat een onzekere toekomst in,maar dan wordt die ene leuke dokter ook verliefd op jou.Kortom een verhaal wat zorgt voor een dosis problematiek maar ook met de nodige humor, romantiek en….. :-)

 15. Wauw, wat veel reacties. Om sommige ideeën heb ik wel erg moeten lachen, wat een fantasie, misschien moeten jullie zelf een boek gaan schrijven. Ik koop hem wel ;)
  Ik weet nog niet helemaal waar mijn nieuwe boek over zal gaan, maar jullie hebben me in ieder geval een duwtje in de goede richting gegeven. Bedankt voor jullie inspirerende reacties. En prijswinnaars Anouk en Shyama heel erg veel leesplezier toegewenst. Ik hoor graag wat jullie van Zwart Wit vinden.

  Liefs,
  Gillian

 16. EL mundo esta injustamente organizadoo de tal manera q los pobres seremos mas pobres y los ricos mas ricos pero esto es por culpa nuestro tambien!somos un rebaño de ovejitas.x muy mal q vaya el mundo y la crisis q pase el mundo todos acudiremos en Masa para ver a 20 tios dando patadas a un balon y cobrAndo el dinero q falTa al mundo cobran millones!!los millones q faltan!lo mismo pasa cn famosos ABRIA Q REFLEXIONAR SOBRE ESTOS SUELDOS MI.ERNARIOS.LPLOO ANTES AY Q RECONOCERLO!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge