Happy 6th anniversary

2008 bruiloft Brian Noor ballonnen

Vandaag op de dag af is het 6 jaar geleden dat Brian en ik getrouwd zijn. Het was toen ook een vrijdag en we vierden het verspreid over 2 dagen. De zaterdag, de dag van het grote feest, had al onze aandacht gekregen en deze vrijdag was een bonusdag met alleen de directe familie en getuigen. Alles was een complete verrassing voor ons; de dag was georganiseerd door mijn ouders en broers. Ik denk dat we vooral daardoor er misschien wel bewuster van hebben kunnen genieten dan van zaterdag.

2008 bruiloft Noor Gillian

2008 bruiloft Dahlia

2008 bruiloft Brian Noor

2008 bruiloft Noor Liet

2008 bruiloft Luc Pim Renee

2008 bruiloft Liet Enrico

2008 bruiloft Noor pappa

2008 bruilof Brian Noor champagne

2008 bruiloft Brian Arthur

2008 bruiloft mamma nonna

Terzijde, als Brian één ding niet wilde, was dat ik in het rood zou trouwen. Daar heb ik me op de grote dag ook keurig aan gehouden. ;) Maar deze ‘bonus’jurk heb ik samen met mijn moeder en mijn tante bij haar in Italië uitgekozen. Oh, de voorpret!

Love you liefie. (Zal het nooit meer doen.) x

PS Bruiloftsetiquette en goedbedoelende gastfotografen

Doe mee met de conversatie

11 reacties

  1. Wat was dat geweldig allemaal hè Noor? Je ziet er schitterend uit en Brian ook en kijk nou toch eens wat een beeldige kinderen hier uit zijn gekomen dit is beslist meer dan een sprookje! Proficiat lieverds een hele fijne dag en nog veeeeeeele jaren in de toekomst Proost! Liefs mama

  2. Je vergeet ‘per ongeluk’ te vermelden dat we speciaal in New York een witte jurk hadden gekocht, en toen ik je ophaalde had je opeens een rode aan…ik had het kunnen weten..luv u still.

    1. Hahaha dit wist ik niet Noor! Goede testcase zo net voor het ja-woord! Gelukkig geen runaway-groom getroffen ;-)

  3. Zit al sinds gisteren te genieten van de herrinering aan die heerlijke dagen,nu een paar foto’s,enig die heb ik niet bij mijn albumpje doen,ancora auguriiiiii( die gekke Brian en hij houdt gelukkig nog steeds van je zegt ie) <3

    1. Je hebt zoveel leuke foto’s die ik niet kende! Ik heb een paar alsnog hier toegevoegd x

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge