Sjaals gemaakt van duimdikke, superzachte Merino wol

loopymango diyknitkitbigloopmerino

loopymango stbarthcableshawlknitkit

Loopy Mango is een lifestyle boetiek in hartje Soho, New York. Je vindt er deze super chunky Big Loop merino wol, waarmee de prachtige sjaals hierboven gemaakt zijn. Ook kun je er speciale wol en superdikke breinaalden kopen om zelf creatief mee aan de slag te gaan.

De koude, regenachtige dagen nu maken dat ik wel weg zou willen kruipen in zo’n heerlijke sjaal. Ze zijn niet goedkoop (ook niet als je alleen de wol koopt), maar ik ben weg van hun zachte en luxueuze uitstraling.

loopymango diycrochetkitbigloopmerino

Of wat dacht je van zo’n prachtig gehaakt kleed? Pure liefde…

Ik heb een ieniemienie duister brei-verleden (inclusief 1 sok, een tasje-zonder-hengsel, en ongeveer 3/4 van de voorkant van een rok :). Dus gezien die resultaten zou ik me hier niet aan moeten wagen. Maar de kant en klare producten zou ik ZO willen hebben. Jij?

PS 25 manieren om een sjaal te dragen

{Credits: loopymango}

Doe mee met de conversatie

4 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge