Tony Chocolonely Meringue Kers, mmmm

tony chocolonely meringue cherry 1

Toen onze dochter van één dit weekend een woede-aanval tentoonspreidde in de stad, die haar broertje van drieënhalf niet had misstaan, had Brian een mooi excuus om met haar even Marqt in te duiken, bij wijze van afleiding. Hij kwam terug met een nieuwe smaak van Tony’s Chocolonely, Meringue Kers in pure chocolade! (En zij vrolijk grijnzend met een biologische stroopwafel in haar mond, maar dat terzijde.)

tony chocolonely meringue cherry 2

Als je het papiertje eraf scheurt zie je eerst een gouden wikkel. Alle Tony Chocolonelyrepen hebben dat en ze doen mij altijd aan de gouden wikkel van… Charlie en de Chocoladefabriek denken! (Misschien wel het beste Roald Dahl boek, vind je niet?).

tony chocolonely meringue cherry 3

Overal zie je al heerlijke witte en rode spikkeltjes tevoorschijn komen. Ohhh, ik kon bijna niet wachten!

tony chocolonely meringue cherry 4

De repen van Tony Chocolonely zijn in allerlei onmogelijke blokjes verdeeld. ‘Omdat het in de chocoladewereld ook zo ongelijk verdeeld is.’ Had ik al gezegd dat het een fairtrade reep is, dus dat je er ook nog iets goeds mee koopt?

tony chocolonely meringue cherry 5

En dan… proeven maar! Heerlijk. Lekkere frisse kersstukjes en knapperige, zoete, witte meringue. Ik ben om. (Al vind ik de karamel en zeezout in melkchocolade ook nog steeds een onovertroffen combi!)

PS De hemel is gemaakt van chocolade en pindakaas

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. *inserts kwijlende smiley*

    Wahaaa dat ziet er lekker uit! Mooi he hoe zij dat doen met die blokjes! Ik koop soms de melk reep, ook al zo bijzonder omdat het in een rode verpakking zit ipv blauw. De karamel en zeezout in melkchocolade reep moet ik nog steeds proberen (ik houd van de combinatie zout en zoet, dus zal ik deze vast lekker vinden), ze verkopen ze niet in mijn woonplaats, en dat is mss maar goed ook hahaha.

  2. Ohhh, dan ga je de zeezout en karamel ook HEERLIJK vinden! Ik hoop dat je hem vindt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge