Den Haag lunchtip: John & June’s

johanandjunes ingang

Ik ben dol op kleine, homemade eetgelegenheden en dit weekend hebben we een nieuwe ontdekt: John & June’s! Het is vernoemd naar de Engelse grootouders van Alexander, die samen met Tessa de zaak runt. June bakte taarten, scones, cakes en andere heerlijkheden en Alexander gebruikt nu haar originele recepten.

johanandjunes scones

johanandjunes scone jam and clotted cream

Ik ben gek op échte Engelse scones, met jam en dikke clotted cream. Maar ze hebben er ook allerlei andere heerlijkheden. De ingrediënten halen ze zoveel mogelijk bij lokale producenten (en soms van enthousiaste klanten! :) Al hun gerechten maken ze zelf vers.

johanandjunes dagkaart

johanandjunes club roastbeef

Brian bestelde de special van de week: een clubsandwich met rosbief, Parmezaanse kaas en honing-mosterd dressing.

johanandjunes lelie loopt weg

johanandjunes bloemen op tafel

johanandjunes balie

De zaak was zo gezellig ingericht, het voelde alsof je de woonkamer van een Engelse cottage binnenliep. Er was een speelhoekje voor de kinderen, voor de ramen groeide een joekel van een tomatenplant, buiten was een klein terras en er stonden voor het roze bloemetjesbehang schappen vol zelfgemaakte jams.

johanandjunes white peach jam cherry jam

Hmm, vooral die white peach jam lijkt me heerlijk!

Ze zijn vanaf ’s ochtends vroeg al open, ook in het weekend. Echt een aanrader voor als je met kinderen in het weekend wat lekkers wilt eten.

John & June’s, Den Haag, op de hoek van de Prins Hendrikstraat en de Tasmanstraat.
openingstijden: Di – Vr: 7:30 – 18:00; Za – Zo: 9:00 – 18:00

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. hmmmmm ziet er zalig uit! en de inrichting is ook heel leuk. Die lampekap hebben opa Leo en oma Noor ook gehad toen ze net in A ‘veen kwamen wonen. Herkende hem meteen. Mooie ontdekking deze gelegenheid. Liefs xxx

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge