donut knot

Een grote knot op je hoofd, je ziet het al tijden overal. Maar als je net als ik ‘gezegend’ bent met dun, babyfijn haar, dan is dat geen gemakkelijk project. Toch heb ik er nu iets op gevonden. Hulp kwam van een eng uitziend object…

Dit is een haardonut. Ik had ze al wel vaker zien liggen, maar ik vond het maar vreemde gevallen en ik wist niet precies wat je er nu mee moest. Het blijkt echter heel gemakkelijk! (En geloof me, als ik het kan…)

hairdonut

Kies een donut die qua kleur het dichtst bij je eigen kleur ligt. Maak een hoge paardenstaart, zet die vast met een elastiekje en trek je staart door de donut heen. Vervolgens vouw je je haar eromheen. Verdeel het op gevoel, tot je het idee hebt dat het de donut redelijk bedekt.

(Op dit punt was ik ervan overtuigd dat je het rare ding er nog steeds doorheen zag, want ik voelde hem vlak onder de oppervlakte. Maar, echt, je zag hem niet!)

Zet de donut vast met een tweede elastiek en speldjes, of met speldjes alleen.

donut knot 2

hairdonut resultaat

Heerlijk, big hair for a day! Succes. :)

PS Wakkerder eruitzien dan je eigenlijk bent.

Leave a reply

required

CommentLuv badge