Heerlijk, licht en groen. Den Haag lunchtip: Pim!

PIM voor

PIM plantenmuur

Ik schreef al eerder over superleuke lunchtentjes op de Prins Hendrikstraat in Den Haag, en nu hebben we er nog één gevonden: Pim Coffee, Sandwiches & Vintage! Het is prachtig, licht, ruim opgezet en heeft een kaart vól heerlijkheden. (En wat een leuke naam, ik ken iemand die dat vast ook vindt.:)

PIM Noraly groene smoothie

PIM Schulp appelsap

De meeste producten die ze gebruiken zijn biologisch en je kunt er allerlei soorten groene smoothies krijgen. (Ik wist niet welke te kiezen!)

PIM Lelie

PIM compositie

Daarnaast kun je er allerlei vintage spulletjes kopen, wat een hele fijne sfeer aan de inrichting geeft.

PIM mamma en Lelie

PIM Brian

Pim is sowieso een oase van rust en groen; wij kwamen er even uitpuffen van de Homemade Market en dat kon daar uitstekend. Buiten was het een drukte van belang, maar binnen heerste een weldadige, kalme sfeer. De bediening was hartelijk, het eten, de sapjes en koffie heerlijk en de kindjes hadden alle ruimte om lekker te spelen.

PIM balie

Naast sandwiches, soepjes, koffies en warme maaltijden, serveren ze er ook de meest lekker uitziende taartjes; de hele balie staat er vol mee! En wat ik persoonlijk een pluspunt vind: ze zijn bijna de hele week al vanaf ’s ochtends 8 uur open (in het weekend en ’s maandags vanaf 10 uur). Als je een keer in de buurt bent is dit zeker een plekje om de sfeer (en meer!) te gaan proeven.

Pim Coffee Sandwiches & Vintage, Den Haag, Prins Hendrikstraat 113.
openingstijden: Ma: 10:00 – 21:00; Di – Do: 8:00 – 21:00; Vrij: 8:00 – 18:00; Za – Zo: 10:00 – 18:00

~ Als je het leuk vindt, kun je mijn berichtjes ook rechtstreeks in je mailbox ontvangen ~

PS Een chique maar simpel voorgerecht: vijgen met geitenkaas en Parmaham uit de oven

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge