moms-one-line-a-day_large

Mijn nichtje Elise kwam laatst met zo’n leuke tip! Het speciale vijf-jaars dagboek ‘Mom’s one line a day‘. Het is een schattig schrijfboekje, met op één pagina ruimte voor vijf korte zinnetjes over wat er op die dag in vijf opeenvolgende jaren is gebeurd. Ik ♥ dat idee…

one line a day Elise

Elise van der Velde

Het lijkt me zo leuk om over vijf jaar in één zin terug te lezen wat je bij is gebleven van die dag. En één zin per dag zou toch moeten lukken, nietwaar..?

Bedankt voor de leuke tip Elise! (Volg je haar twitter en blog al? Ze schrijft hilarisch!)

PS 8 opmerkingen die je als moeder niet wilt horen (haar heerlijke gastblog op More Please!)

 

~ Als je het leuk vindt, kun je mijn berichtjes ook rechtstreeks in je mailbox ontvangen ~

6 comments on “Mom’s one line a day

 1. Mama's Jungle

  Dat is echt een leuke tip maar ik denk dat ik na 5 dagen weer eens zoiets heb van oja. Haha. Zelf doe ik altijd per jaar een fotoboek maken.

 2. Noraly Post author

  Haha! Ja, erg he. Zelfs één zin, maar ik ben er ook bang voor. Leuk zo’n fotoboek! Dat deed ik heel trouw… maar nu heb ik alweer 1,5 jaar opgespaard. Gelukkig straks verlof, dan ben ik hopelijk weer bij.

 3. onzeweg

  Ja echt heel erg leuk! Het is wel iets wat ik na een paar dagen weer vergeet en dat is dan weer zonde.

 4. Frederique

  Zeker leuk maar ik ben er ook niet echt goed in, zou het na een paar dagen weer laten liggen. Wat ik wel doe is nog steeds, zo nu en dan, wat bijkrabbelen in de oude babyboekjes van mijn kids. Zinnetje hier, zinnetje daar. Vorige week nog, gebeurde iets dat ik ontroerend vond op de zwemles van mijn 7jarige, toen schreef ik er even twee zinnetjes over op een lege plek in zijn babyboek. Dat wordt wel een chaotisch geheel maar ach zo is ons leven ook ;)

  1. Noraly Post author

   Dat je het al hebt, is super waardevol! Ik moet nog 1,5 jaar bijwerken…

 5. Liet

  Zoals vroeger :-) Oma deed het altijd(ik jarenlang..) maar op een gegeven moment hebben jouw moeder en ik tegen haar gezegd dat ze die van jaren terug moest opruimen want dan ging ze kijken wanneeer ze zich goed en wanneer slecht voelde. Maar een zo’n zinnetje,ja daar ben ik wel voor :-D

Leave a reply

required

CommentLuv badge