white floor onekindesign

Ik dacht dat ik weg was van witgeschilderde houten vloeren, zoals hierboven. Ze maken een kamer meteen lichter en geven deze een fijne Scandinavische uitstraling. Maar teveel wit op wit kan soms wat steriel ogen. Misschien daarom dat de laatste tijd mijn oog valt op net niet witte vloeren. Juist doordat je vaak de nerf beter ziet, geven ze de vloer een wat rustiekere uitstraling. En, witte meubels staan op een net-niet-witte vloer nog veel mooier.

not quite white floor

not quite white floor mooisenliefs

not quite white floor hannesdagbok

not quite white floor onekindesign

not quite white floor thecozyspace

Dit soort plaatjes (ik heb erop Pinterest nog veel meer gevonden) zorgen ervoor dat ik zo ongeveer nu wel zou willen verhuizen.

PS Prachtige veranda’s ter inspiratie

~ Als je het leuk vindt, kun je mijn berichtjes ook rechtstreeks in je mailbox ontvangen ~

{Credit foto’s: 1: onekindesign, 2: onbekend, 3: mooisenliefs, 4: hannesdagbok, 5: onekindesign, 6: thecozyspace}

Leave a reply

required

CommentLuv badge