Op zoek naar 30+ bloggers!

ihaveadegreeinthis

Hee hoi!

Binnenkort wil ik graag een artikeltje schrijven over bloggende dames van 30 plus. Of zelfs 35 plus? (Heeeeeel oud, net zo oud als ik :) Ik kom namelijk zoveel lieve leuke twintigers tegen, maar blogsters van mijn eigen leeftijd dan weer wat minder.

Dus bloggers van rond de 35, ik hoor graag van en over jullie!
Met name:
* Je naam
* Je blog (of degene die je aanraadt, als je zelf niet blogt)
* Je leeftijd (of dus van de betreffende blogster)
* In het kort waar je over blogt (of waarom je juist volgt)
* Hoe lang je al blogt en hoe vaak
* Wiens blog jij dan weer aanraadt en waarom (nou ja, tenzij je dus niet zelf blogt, want dan heb je dat net hierboven al gedaan blablabla, je snapt het vast)

Je kunt het gewoon in de reacties hieronder vermelden. Let op dat je maar 1 of 2 linkjes erin zet, anders gooit mijn anti-spam software je mogelijk eruit.

Het hangt er een beetje vanaf hoe lang deze lijst wordt, of ik ze allemaal in de tekst van dat ene artikel kan vermelden, anders wordt het kiezen! (Of meerdere artikelen. :)

Bedankt!
Groetjes Noraly

**UPDATE: het grote 30-plus bloggers onderzoek vind je hier**

 

~ Als je het leuk vindt, kun je mijn berichtjes ook rechtstreeks in je mailbox ontvangen ~

 

{Credits: foto weheartit}

Doe mee met de conversatie

51 reacties

 1. Hi!

  Nog 2 dagen 35 :-). Op KidsErOpUit blog ik over vakanties en uitjes met kinderen in Nederland en Europa. Dit blog is een paar maanden actief. Hiervoor heb ik een persoonlijk blog gehad, maar dat was ver voordat bloggen zo commercieel werd ;-). Dat blog bestaat niet meer, er stond teveel persoonlijke info op en dus heb ik ‘m verwijderd.

  Ik lees graag de blogs van Gezinopreis en Stralendschrijven. Zij schrijven ook over vakanties met kinderen, alleen ligt hun focus op andere gebieden.

  Groetjes Saskia

  Ps: laat je het weten als je blog hierover online staat? Mail me gerust als je meer wil weten.

 2. Hoi, ik ben Sanneke, 40 jaar dus ruim 30+. Ik blog inmiddels 9,5 jaar, dat deed ik altijd onder de naam Santenkraam, maar via verschillende aanbieders. De laatste jaren blog ik op http://santenkraam.wordpress.com. Ik schrijf over wat ik zoal meemaak, over mijn gezin, over wat me raakt (kunst, muziek). Ik hou van schrijven en van foto’s maken, mijn blog is mijn uitlaatklep voor beide.
  Maandagdaandag.blogspot.com gebruikt vooral haar foto’s om te vertellen op haar weblog; bij haar kom ik graag plaatjes kijken, http://novylooptover.blogspot.nl schrijft heerlijk. Beiden zijn boven de 30.

 3. Hi Noraly,

  Jaren geleden startte ik met bloggen n.a.v. Een oproep (op Twitter) ‘bloggers gezocht die carrière en moederschap combineren’. Al snel kreeg ik de smaak te pakken; schrijven is immers mijn passie. Inmiddels blog ik veel, mede omdat schrijven mijn beroep is geworden. Op mijn website vind je al mijn blogs, verdeeld over de categorieën vakantie; relaties; kinderen; nieuw gezin; welzijn. http://schrijfzin.com/Page21/page20.html

  Mijn blogs zijn uit het leven gegrepen, eerlijk, authentiek, makkelijk leesbaar en met een vleugje humor & nuchterheid.

  Zelf smul ik van de blogs van Cakes by la Flor, omdat het water me dan in de mond loopt. http://cakesbylaflor.wordpress.com/2014/05/30/cakes/

  En van de blogs van http://www.leuke-adresjes.com krijg ik zo veel vakantiezin! Afijn, ik kan je ene hele waslijst van fijne bloggers doorgeven, maar deze we moeten keuzes maken en deze 2 zijn wel mijn favorieten.

  Neem gerust contact met me op!

  Groeten,
  Marije

 4. Ik ben Anja, 40 jaar, en blog nu al ruim 9 jaar op Brutsellog. Sowieso elke dag een recept op het hoofd blog en afwisselend op de subblogs Brutsellog Culistyle en LilleDame over respectievelijk eetgerelateerde dingen en dingen waar ik blij van wordt. Ministerie van Eten en Drinken omdat we zo’n beetje tegelijk zijn begonnen en gewoon door blijven bloggen!

 5. Hi Noraly!

  Ik ben 41 jaar en blog sinds ruim 1,5 jaar over een gezonde lifestyle.

  Ik ben eigenlijk econoom en heb 15 jaar in de internationale financiële wereld gewerkt. Ik ben al jaren bezig met het ontwikkelen van een gezonde lifestyle die mij ook gelukkig maakt. In 2012 besloot ik deze passie te delen met anderen. Ik heb hiervoor zelfs mijn superbaan overboord gegooid!

  Sinds januari 2012 heb ik wekelijks een blog geplaatst. Mijn volgers krijgen iedere dinsdag om stipt 10 uur een e-mail met extra informatie of recepten en natuurlijk een link naar de nieuwe blog van die week.

  De lieve en leuke reacties die ik iedere week weer krijg motiveren en inspireren me iedere week weer.

  Succes met jouw mooie blog!

  Hartelijke groet,
  Wendy van http://www.walrabenstein.nl

 6. Mijn naam is Ida Philips, ik ben 32 jaar en blog sinds enkele maanden op http://kleinewondertjes.blogspot.nl. Kleine Wondertjes is een mama lifestyle blog over o.a. moederschap, baby & kind, zwangerschap, (kinder)mode en een gezonde(re) levensstijl, met regelmatig persoonlijke blogs over mijn eigen leven als mama. Momenteel ben ik even huismama en plaats ik 2-3 blogs per week, als ik aan het werk ben, zijn dit 1-2 blogs per week.

  Ik volg zelf ontzettend veel blogs, met name ook mama en/of lifestyle blogs, zoals http://www.kellycaresse.nl, http://www.jenniefromtheblog.com en http://joyfromjoyce.nl. Allemaal net even anders en erg leuk, overigens is geeneen van deze dames 30+, allemaal jonge meiden hahaha :)

  Mocht je nog meer informatie nodig hebben, dan hoor ik dit graag! Succes met je blog en het artikel!

  Liefs Ida

 7. Ik ben Linda en ik ben 29 jaar! Volgend jaar word ik 30 ;)
  Ik blog al 5 jaar op http://www.love2bemama.com en was één van de eerste Nederlandse mamabloggers. Mijn blog is begonnen als een hobby en ik heb mijn eigen baan gecreëerd. Ik kan fulltime werken en leven van en aan mijn blog. Ik blog dus al 5 jaar op L2BM maar heb al 12 jaar ervaring op andere eigen blogs. Op L2BM bloggen ook nog enthousiaste andere mamabloggers. Dit is mijn baan dus ik ben er dagelijks vele uren mee bezig en plaatst minimaal 4 blogs per dag online.

 8. Hallo Noraly,

  Ik ben Caro van het blog ‘Wine-Up! Voor vrouwen met een fantastisch rotleven. Geen gezeur, meer wijn!’
  Wij bestaan sinds begin dit jaar dus nog niet zo lang maar we groeien heel hard (> 10.000 Facebook likes en 30.000 bezoekers per maand). Op het blog schrijven Anna (42), Esmee (40) en Caro (40) over hun eigen fantastische rotleven dus over relaties, scheiden, brutale kids, daten, werk stress en over wijn drinken.

  Onze doelgroep is de 35 vrouw!

  Ik raad http://www.me-to-we.nl/ aan!

 9. Ik behoor dus ook tot de doelgroep, ben 40. Jij bent dus nog lekker jong. ;)
  Mijn naam is Anneke van Dijken en heb diverse blogs, hierboven in Website staat mijn blog (scheelt weer een url voor deze reactie ;)).
  Ik blog over van alles en nog wat, gedichten, recepten die ik heb gemaakt, over onze katten en over artikelen die ik aanraad.
  Ik blog al dik 10 jaar, als het niet langer is, heb op diverse blogs gezeten en ben tot nu toe gestopt bij Blogger. Ik probeer een paar keer per week een blog te plaatsen.
  Ik raad zoveel blogs aan en heb dus maar even bij mijn favorieten zo blind een blog gekozen, http://ingrid-punt.blogspot.nl/ en http://www.missmoneypennyblogs.nl/ en eigenlijk kan ik er nog wel veel meer aanraden.

 10. Hoi, ik ben 42 (héél oud ;-)) en blog al meer dan 10 jaar, waarvan 8 jaar (gemiddeld 3x per week) op vrouwonline.nl/denise. Ik schrijf persoonlijke verhalen, over wat ik allemaal tegenkom en wat voor leuks ik doe, over mijn leven als moeder, en nu al weer 3 jaar als alleenstaande mama. Daarnaast schrijf ik vooral veel over reizen, wat altijd al mijn passie was en nog steeds is.
  In juni heb ik het reisschrijven na jarenlange ervaring eindelijk serieus aangepakt en ben ik officieel voor mezelf begonnen met Follow my footprints. Ik werk achter de schermen hard aan de reisblog die daarbij hoort: http://www.followmyfootprints.nl. Dat is leuk, maar veel werk, nog héél even geduld dus. ;-)

  Zelf lees ik graag reisblogs en persoonlijke blogs. Ik vind dat missmoneypennyblogs.nl heel leuk schrijft!

 11. Hi!
  Ik ben Daisy, 32 jaar, en ben nog vrij nieuw in het bloggerswereldje. Ik blog nu ongeveer tien maanden over reisjes en stedentrips op http://www.soetkees.nl. Met name over trips in eigen land, in Europa en over roadtrippen in Amerika.
  Ik begon met bloggen omdat ik graag een luchtige afwisseling wilde van mijn dagelijks werk. Ik werk fulltime bij het Ministerie van Veiligheid en Justitie en wilde graag wat ‘luchtigs’ ernaast. Omdat ik dol ben op reizen en tripjes, en daar heel graag over vertel, ontstond het idee van een blog. Wat begon als een klein blogje voor mezelf is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze neventaak haha.
  Zelf volg ik verschillende reisblogs, maar een grote inspiratie is toch wel Whatabouther.nl Zij schrijft niet alleen heel goed, maar maakt ook fantastische video’s van haar reizen.
  Groetjes Daisy

 12. Wat een leuke vraag!

  * Je naam
  Petra Wiebenga

  * Je blog (of degene die je aanraadt, als je zelf niet blogt)
  Ik blog op http://www.18elf.nl/weblog én op http://www.studioschrijf.nl

  * Je leeftijd (of dus van de betreffende blogster)
  Nog net 30 (, op 18-11 word ik 31)

  * In het kort waar je over blogt (of waarom je juist volgt)
  Ik schrijf op een persoonlijke manier over de combinatie van ondernemen en het gezinsleven. Onderwerpen die aan de orde komen zijn: het gezinsleven, zwangerschap, opvoeding, de combinatie van werk & privé, nuttige informatie en handige tips voor het combineren van werk en gezin. Shopping & Lifestyle, Huis, tuin & keuken. En alle dagelijkse dingen die een ondernemende moeder tegenkomt.

  * Hoe lang je al blogt en hoe vaak
  Ik blog al 11 jaar. Ben in 2003 begonnen met bloggen. Op mijn huidige domein schrijf ik sinds 2010, dus 4 jaar nu.

  * Wiens blog jij dan weer aanraadt en waarom (nou ja, tenzij je dus niet zelf blogt, want dan heb je dat net hierboven al gedaan blablabla, je snapt het vast)
  Zelf lees ik Webkim graag. Een dertiger die haar ervaringen als jongensmoeder op een hele leuke manier weet te beschrijven.

 13. Tot het eind van 2014 ben ik een 30-plusser. Daarna ga ik als Esmir 4.0. door het leven. Ik ben (chicklit) auteur, journalist en optimist.
  Mijn 1ste blog stamt uit 2013: Klein Geluk.
  Vanaf dinsdag (30 sept 2014) start ik wekelijks met een nieuwe serie mini-blogs: Wat ik op straat vind.
  Waar ik graag over schrijf zijn gekke, leuke en onverwachte dingen die vooral heel herkenbaar zijn (nou ja, hopelijk dan).
  http://www.esmir.nl/?cat=37
  Kom gerust een kijkje nemen op mijn website. Ik ben dol op reacties!
  Thanks Noraly voor deze leuke blog-post-uitnodiging.
  Groetjes, Esmir

 14. Hoi!

  Ik ben 33 en op 2 januari van dit jaar begonnen met mijn blog mini MODEBLOG. Je raadt het al….over kindermode.
  Ik ben begonnen met drie blogposts per week en dat zijn er inmiddels 5 per week.

  Zelf volg ik Mind your Feed van Reny (ook 33 en een lieve vriendin)

  Ik ben erg benieuwd naar je artikel!
  Groetjes, Julia

 15. Beste Noraly,

  Wat leuk dat je een artikel wilt schrijven over 30 -en 35+ bloggers!
  Het maakt me erg benieuwd wat je over deze bloggers gaat schrijven :)
  Zelf ben ik sinds 21-08 een 35+ blogger.
  Mijn naam is ‘Onzeweg’. en mijn blog heet dan ook http://www.onzewegenzo.wordpress.com.
  Hier schrijf ik over alles wat ik meemaak als werkende mama en over mijn zoon, zijn opvoeding en alles wat wij meemaken met deze kleine boef.
  Ik ben ooit begonnen met een blog omdat ik van me af wilde schrijven. We waren al een tijdje bezig voor een kindje en het wilde niet lukken, Hierover wordt maar weinig gesproken en dat is juist wat je dan zo nodig hebt, dus via mijn blog kon ik mijn verhaal kwijt én leerde ik andere vrouwen kennen in het zelfde schuitje wat mij enorme troost gaf.
  Het bloggen vond ik intussen zo leuk en daardoor ben ik er lekker mee doorgegaan.
  Ook een heel leuke blog vind ik die van Arcadia, http://arcadiablogs.wordpress.com/.

  Groetjes, Onzeweg

 16. Hallo Noraly,

  Ik ben Karin, 34 jaar en blog nu 2,5 jaar via http://www.kareen.eu. Met zoveel plezier! Mijn blog gaat voornamelijk over het grote Dertigers dilemma, maar ook over de vaak kleine dingen die mijn leventje zo leuk maken. Ik blog gemiddeld één keer per week, naast het schrijven heb ik namelijk een baan van 36 uur. Een blog die ik zelf graag volg en die zeker raakvlakken heeft met de mijne: http://www.depatatgeneratie.nl.

  Succes met het artikel, ik hoor het graag als ik er een plekje in mag krijgen.

  Vriendelijke groetjes,
  Karin

 17. Wat leuk dat je aandacht besteedt aan de wat oudere bloggers. Ik krijg vaak het gevoel dat als de 25 gepasseerd bent je ‘oud’ bent in de bloggerswereld. Mijn naam is Linda, zelf ben ik 29, dus ga bijna genieten van de dertigersjaren. Ik blog sinds februari dit jaar op http://www.mamaliefde.nl Het dagelijks leven is mijn grootste inspiratiebron; dus een nieuw woordje van onze peuter, een uitstapje, een recept, opvoedingskwesties, vakantie etc. Voor mijn gevoel een echte mamablog, maar ik krijg ook vaak te horen dat niet mama’s mijn blog graag volgen. Iedere dag komt er iets nieuws online. En soms, zoals nu zelfs twee keer per dag.

  Het liefste volg ik andere bloggende mama’s, stiekem best een aardig rijtje. Wat goed te doen is omdat niet iedereen iedere dag blogt, gelukkig maar. En dan voornamelijk de persoonlijke of pedagogische stukjes. Het leukste vind ik ook om via twitter en facebook groep daar contact mee te hebben.

 18. Hoi, ik ben Petra, 35 jaar en heb sinds februari een eigen blog. Op http://www.happylioness.nl blog ik over mijn even en gedachten. Mijn kids zijn een belangrijk deel van mijn leven, dus een post over hen of het moederschap kun je zeker verwachten. Maar ik ben meer dan alleen moeder. Vandaar dus ook aandacht voor mijn favorieten, gedachten, dromen en ontwikkelingen. Ik zie mijn blog niet als een mamablog. Eerder als een persoonlijke blog.

  Ik volg aardig wat blogs. De meeste zijn persoonlijke blogs. Een aanrader vind ik http://www.mijnkladblog.nl. Een hele open en persoonlijke blog van iemand die is hersteld van anorexia en momenteel probeert een depressie te overwinnen. Als je denk dat het een negatieve blog is, heb je het mis. Ik heb zelf geen ervaring met beide ziektes maar toch leer ik door haar blog veel over mijzelf.

 19. O jee, met mijn 36 jaar ben ik een hele oude blogger. ;)
  En ik doe dat al zo’n 11 jaar. Ik ben gestart bij web-log.nl en blog nu op mijn eigen domein: http://aukje.me.

  Bloggen is voor mij een hobby, ik verdien er dus helemaal niets mee. Ik blog over mijn gezin, mijn pogingen tot duurzaam leven en van alles en nog wat.

  Het grappige is dat ik de laatste tijd steeds maar mama-bloggers ga volgen. Het gewoon leuk om allerlei herkenbare dingen tegen te komen. Een blog die ik graag lees is die van Fantastic Moms (http://www.fantasticmoms.nl/). Zoals ze zelf al aangeven, een blog met een knipoog.

 20. Hoi Noraly,

  Ik ben 34, heb twee kindjes (3 en 0) en woon in het noorden van het land. Sinds vorige week (!) ben ik begonnen met bloggen, naast mijn eigen tekstbureau en communicatiebureau met een collega. Vooral om mijn verhalen over het moederschap ook online te kunnen delen. Ik heb tot nu toe geblogt over een basisschool kiezen en gezonde tussendoortjes.

  Ik lees zelf graag de blogs van Me to We en 18elf.nl (Petra Wiebenga).

  Hartelijke groet,
  Jorine de Bruin
  http://www.goudenmama.nl

 21. Hi, ja ruim 30+, ik ben dit jaar 40 geworden. Brrrrr :)
  Ik blog samen met mijn dochter van 13 op http://www.srsck.com
  Wij bloggen een dikke 2 jaar nu.

  Wij schrijven over alles wat kinderen vanaf ongeveer 9 jaar oud aangaat of dat nu op het gebied van kleding is, film, vervelende broertjes ;), games, brugpieper zijn, uitjes of leuke vakantie, alles passeert de revu.

  Ik volg momenteel trouw de blog van Cherish, een stewardess
  http://reizendoordewolken.nl Ze vertelt op innemende manier over haar ervaringen in haar werk en tijdens haar reizen.

 22. Hoi,
  Ik ben Marijke en inmiddels al weer 37. Vroeger schreef ik altijd in mijn dagboek. Daarna een stuk minder, ik werkte fulltime met twee kinderen, dus geen tijd. Nu in de ww en om weer wat voor mezelf te hebben ben ik als hobby gaan bloggen. Net begonnen dus op http://www.mmopvrijdag.com. Ik blog over alledaagse dingen die wij meemaken of die ik leuk vind.
  Zelf volg ik graag http://www.mamaliefde.nl en http://www.love2bemama.com. Deze dames hebben zich hierboven ook al voorgesteld ;)

 23. Hoi,
  Ik ben Thea, 31 maar dender al weer hard af op de 32.
  Ik Blog (sinds kort weer) op http://www.bampraat.nl. Daarvoor op een niet meer bestaande eigen blogspot.
  Ik hoop binnenkort zwanger te raken en dan word ik een bewust alleenstaande moeder (BAM, vandaar Bampraat). En daarover blog ik, en hoop ik ook wat meer aandacht te krijgen voor die groep moeders en hun kinderen!
  Ik blog dus pas net, maar probeer elke dag of om de dag wat te plaatsen.
  Verder raad ik Joyce van mamakletst.nl aan,zij blogt ook zo leuk! Maar ik ben bevooroordeeld…ze is namelijk ook een buurvrouw en vriendin!
  gr

 24. * Marjolein
  * http://www.barmar.nlJe blog (of degene die je aanraadt, als je zelf niet blogt)
  * 35Jaar
  * ik blog persoonlijk over het leven met mijn gezin
  * ik blog al vanaf 2005 en sinds 2008 op een eigen domein en probeer 1x pw. Ben ook ooit een commerciële site gestart, maar is nooit van de grond gekomen (babyuitjes)

 25. Leuk vraag.. ik let zelf nooit zo op de leeftijd van bloggers, maar merk wel dat veel bloggers heel jong zijn ;)
  Ik ben Lonneke, 32 jaar, en ik blog op LNNK.nl over van alles en nog wat. Ik vind heel veel blogs leuk, maar Zilverblauw.nl is wel een van mijn favorieten.

 26. Ik had je beloofd om dit gisteravond in te vullen. Dat kwam er even niet van, dus wordt het nu…

  Ik ben Judith, 38 jaar oud en sinds 2008 eigenaar/blogger op http://www.hipenhot.nl. Ik blog zo goed als elke dag, en heb sinds kort ook een aantal bloggers in dienst. Dit, omdat ik het steeds drukker kreeg en versterking nodig had. Mijn blog krijgt deze maand een complete restyling en gaat straks van blog naar blogazine. Krijgt dus meer een ‘magazine-achtige’ look & feel. Hiermee probeer ik me te onderscheiden van andere bloggers.

  Ik volg heel veel buitenlandse blogs ter inspiratie. Zoals bijvoorbeeld Happy day en Bloesem. Toch heb ik er de laatste tijd veel te weinig tijd voor, dat vind ik wel eens jammer.

  Succes met jouw blog!

 27. Leuk! Ik had op Twitter toegezegd snel te reageren. Het is iets later geworden (maar dan heb je ook wat, haha).

  Mijn naam is Rory Blokzijl en ik ben net 44 jaar geworden (veertig is het nieuwe twintig…ofzo:). Ik blog op http://www.40envoorheteerstmoeder.nl over mijn ervaringen en strubbelingen nadat ik – heel erg gewenst – moeder ben geworden op latere leeftijd (lees: op mijn 41ste bevallen).
  Inmiddels blog ik alweer bijna een jaar (start 23 september 2013) en ben ik ruim 150 artikelen verder.

  In eerste instantie plaatste ik vier artikelen per week. Daarna ben ik via twee naar in ieder geval één artikel per week publiceren gegaan. Daarnaast schrijf ik ook voor een online magazine FemNa40 en sinds kort ook voor Computertotaal.

  De persoonlijke blog van Angela ‘prachtig maar autistisch’ is er een die ik regelmatig bezoek. Heel mooi geschreven. Heftig onderwerp. Haar artikelen raken mij echt.

  Groet!
  Rory

 28. Hoi, mijn naam is Pauline en ik ben 32. Ik blog ruim 2 jaar op http://www.voormijnkleintje.nl en dat gaat over ongeveer alles voor mijn kleintje(s). Zelf volgde ik trouw de Ja-papa’s http://www.ja-papa.nl, maar wegens tijdgebrek kunnen ze niet bloggen. Mijn man, Ja-papa Arno, blogt nog regelmatig mee op Voormijnkleintje.nl
  Verder volg ik regelmatig andere blogs, zoals FantasticMoms, maar helaas niet elke dag tijd om te lezen.

  Succes met je artikel!

 29. Ik ben Maike, 29 jaar, 1 februari word ik 30. Ik blog op jufmaike.nl en op mamamaike.nl. Eerste uiteraard als leerkracht, tweede inderdaad over het ouderschap ;). Op de mamasite blog ik elke dag en op de leerkrachtensite een aantal keer per week. De site voor leerkrachten heb ik een aantal jaar geleden opgestart om mijn lesideeën te kunnen delen. De blogs over het ouderschap zijn erbij gekomen sinds de komst van mijn zoontje.
  Ik raad Mamaliefde aan. Een fijne blog om te lezen en ze is even oud als ik.

 30. Ik ben 39 jaar, bewust thuisblijfmoeder van 3 dochtertjes, ik ben pas een paar maanden gastblogger bij KiDDoWz. Ik vind het erg leuk om te doen en omdat er nu 2 dochters naar school gaan, heb ik er meer tijd voor. Ik schrijf recensies, reviews, verslagen maar ook ideeele stukjes.En zo te bezien tussen de andere reacties valt het nog wel mee, er zijn genoeg ‘oudere’ bloggers. Waarom bloggen er nog geen oma’s?

 31. Dus bloggers van rond de 35, ik hoor graag van en over jullie!
  Tikva en al weer 33 jaar (al doe ik graag of ik nog 29 ben). Mijn blog is gezinopreis.nl een blog over reizen met kinderen zowel ver weg (denk backpacken met baby in azie) als dichtbij. Dit blog ben ik begin 2014 begonnen daarvoor jaren op een site voor backpackers blogs geschreven. Ik ben deze blog begonnen omdat er zo weinig info te vinden is over dit onderwerp. Andere leuke blogs over uitjes en vakanties met kids kidseropuit en uitenthuismetkids

 32. Hoi!

  Ik ben 30, bijna 31 jaar en blog sinds 2012. Ik heb journalistiek gestudeerd en houd erg van schrijven. Ben momenteel niet werkzaam in die branche, dus blog graag. Ik blog over financiën en moederschap. Op http://life4mama.blogspot.nl
  Ik heb inmiddels drie kinderen. Eens per jaar geef ik ook een cursus over ‘jouw geld telt’, en ik gebruik dingen die ik daar uitleg ook in mijn blogs.

  Mijn blog heeft bespaartips, uitleg over sparen (voor je kinderen), geld lenen, studiekosten voor je kinderen etc. Soms blog ik ook over mijn hobby ‘vierkante meter moestuintje’.
  Momenteel blog ik 1-2 keer per week, omdat ik pas bevallen ben van mijn 3e kindje. Daarvoor blogde ik wat vaker per week en ik hoop er snel weer meer tijd voor te hebben.

  Ik volg graag blogs van consuminderaars en spaarders. bijvoorbeeld: http://min-of-meer.blogspot.nl/
  Hartstikke leuk om daar ook weer tips uit te kunnen halen.

  Groetjes Myra

 33. Ben ik nou echt een van de oudste bloggers hier? Ik ben 43 en blog over reizen, social media en soms over ruimtevaart. Leuk om te lezen dat er nog wel meer pre-kleurentelevisie bloggers bestaan en dat het niet allemaal 20-jarigen zijn. Ben benieuwd wat je met je oproep gaat doen :-). Groetjes, Remco (die van binnen gewoon nog die 11-jarige jongen is gebleven…)

 34. Hallo allemaal, ik ben Sandra, 39 jaar en ik ben nu iets meer dan een jaar echt met bloggen bezig. Ik schrijf op stralendschrijven.nl over tekstschrijven voor ondernemers maar vooral over gezins- en cultuurreizen van Nederland tot Scandinavië en Oost-Europa.

  Uit tijdgebrek volg ik helaas minder actief dan ik zou willen, maar bij Saskia, Mariël en Tikva probeer ik af en toe wel even langs te gaan.

 35. Voor het ophalen van de gemiddelde leeftijd hier reageer ik ook maar even :-)

  Ik ben 44, moeder van een middelbare scholiere van net 12 en een zevendegroeper van tien jaar oud. Ik werk als onderzoekcoördinator in de zorgsector en blog al.meer dan 8 jaar over mijn leven en de dingen waarover ik.me verwonder. Dat doe ik op Vrouwonline (net als Denise dus) en op http://www.margje.nu Ik verzon zwerfboekendag (13 oktober is er weer eentje! ), SinterMargje (gelukkig geheel zwarte pieten vrij) en word nu al acht maanden blij van het PSST project dat mij helpt gezonder te leven. Ik ben dol op lezen en reizen, maar nog meer op schrijven. Met hier en daar een vleugje humor.

  Leuk rijtje bloggers hier! !!

 36. Door een retweet van Petra kwam ik op je blog terecht en wat leuk dat je aandacht wil schenken aan 30+ bloggers. Je ziet idd erg veel jonge bloggers, maar zijn de artikelen goed dan maakt leeftijd mij helemaal niet uit.
  Ik ben Anita, 30 (bijna 31) en blog op http://www.mindjoy.nl over zaken die mij bezig houden (mind) en waar ik vrolijk van word (joy). Ik ben pas net 2 maanden bezig en blog dagelijks om anderen hopelijk te kunnen inspireren en deelgenoot te maken van mijn leven. Op maandag is het bij mij altijd mindfulness maandag en nee dat is niet zweverig!
  Wie ik aanraad is http://www.meisje-eigenwijsje.nl/ omdat ze openlijk praat over haar postnatale depressie en daarnaast gewoon leuke artikelen plaatst.

 37. Ha Noraly,

  Mijn naam is Chantal en ik ben 33 jaar. Ik blog sinds januari dit jaar over het moederschap, met tips, eigen ervaringen, lekkere en gemakkelijke recepten, winacties en van alles meer nog voor mama’s en dat alles op http://www.mamazing.nl zo’n 2x per week (want de rest van de werk ik of knuffel ik in real life met mn zoontje :-) ) Een ander blog dat ik leuk vind om te lezen is: http://www.vernejasper.com omdat het zo uit het hart geschreven is.

  Groetjes!

 38. Ik ben Nicky, 31 jaar en moeder van 5 kids.
  http://www.mommyonline.nl heb ik ruim 6-7 geleden opgestart om mijn ervaringen (na de vroeggeboorte van mijn zoon) met mede-mama’s te delen. Inmiddels blog ik samen met een groepje enthousiaste mommy’s dagelijks op de site. Op mommyonline.nl vind je ervaringsverhalen van moeders, over alles dat in een mama leven afspeelt.

 39. Hoi,

  Ik ben Marieke, 33 jaar en mama van twee. Ik blog al sinds 2005 via een wordpressaccount. In mei ben ik door een uitdaging via social media dagelijks gaan bloggen en sinds half juni heb ik mijn eigen site, http://www.roseslove.nl waar ik dagelijks blog over mijn leven.

  Blogs die ik graag lees Roxxy84.nl, zij heeft zichzelf hier boven al voorgesteld en Voorjougespot.nl, Linda blogt over lifestyle, gadgets en veel meer.

 40. Twijfel, twijfel, twijfel. Zal ik hier nou reageren of niet. Ik ben blijkbaar nog al zeldzaam.

  Toch maar wel, ook al val ik niet in de gevraagde categorie.
  Ik blog op mijn eigen domein http://www.willemvk.nl over wat er maar in mij op komt. Dat varieert van sport, films, tv-series, mijn kinderen en wat er verder ook maar in mij op komt. De frequentie is wel eens hoger geweest moet ik eerlijk zeggen.

 41. Gossie wat een bloggers zeg,hartstikke leuk om ze allemaal te lezen,wanneer het wat rustiger is ga ik er eentje uitzoeken,wel moeilijk!!

 42. Jeetje, wat een jonkies zijn we nog met zijn allen! ;) Ik ben Linda, moeder van twee dochters, die net dit jaar 40 is geworden (en eerlijk gezegd heb ik er nog steeds moeite mee).

  Ik blog sinds 2012 op kidzblozzy.wordpress.com met af een toe een berichtje, maar ben het pas echt gaan oppakken sinds maart dit jaar. Ik schrijf nu ongeveer 5 berichten in de week.

  Onderwerp? Over alles wat leuk kan zijn in een kinderleven. Samen met mijn kinderen doen we vanalles, we vinden vanalles en we maken vanalles en dat laten we dan zien op de blog. Dank zij mijn kids mag ik zelf nu ook weer een kind zijn!

  De blogs die ik volg, staan eigenlijk allemaal hierboven al vermeld, zoals Mamaliefde, srsck, uitenthuismetkids en love2bemama

 43. Leuk initiatief Noraly! Ik heb je mijn reactie per mail gestuurd, hier is de samenvatting:

  Op mijn blog vind je power recipes for body & soul.
  Ik blog over gezonde (en heerlijke en prachtige) voeding, reizen, locatieonafhankelijk werken en bevlogen ondernemerschap. Én over van alles wat met ons bewustzijn te maken heeft, zoals meditatie, yoga, psychologie en plantmedicijnen zoals Ayahuasca.

  Ik raad de blog van Maaike Haneveld van harte aan. Zij maakt teksten en plaatjes. Ontroerend, kunstig, anders dan anders. http://www.maaikeheefteenwebsite.nl/.

 44. Hi, het is natuurlijk niet meer relevant, maar ik kwam je stukje tegen en wilde toch reageren. Ik ben Monique 46 jaar en blog ongeveer anderhalf jaar. Eerst koetjes en kalfjes, DIYowns, food, travel etc. En sinds mei 2016 blog ik persoonlijk over mijn burn-out en de weg naar herstel. Ik vind het heerlijk om te schrijven en ik heb sinds ik persoonlijk ben gaan bloggen veel meer lezers. http://www.imagesoflife.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge