GreyLikesBaby

De laatste tijd ben ik me er behoorlijk van bewust dat dit waarschijnlijk mijn laatste zwangerschap is en dat ik er nog maar even van mag genieten. Het lijkt me dan ook leuk om mijn ronde buikje vast te laten leggen in een mooie zwangerschapsfoto. Het liefste op een bijzondere manier. Na wat speurwerk heb ik deze 18 prachtige foto’s verzameld!

Michelle Penn

Michelle Penn

Max Wanger

Max Wanger

Maggie McKenney

Maggie McKenney Photography

Meg Borders

Meg Borders

Danielle Bonchuk

Danielle Bonchuk

Carrieann Miranda

Carrie Ann Miranda

Jenna Beats

Jenna Beats

how does she

How does she

Stephanie Sunderland

Stephanie Sunderland

thephotoforum

The Photo Forum

April Moord

April Moord

Alex Ho

Alex Ho

Wildflowers Photos

Wild Flowers Photos

ontobaby

On to baby

pinsofjan

Pins of Jan

lifesadanceblog

Life’s a Dance

Jack Fussell

Jack Fussell

Heb je zelf ook een zwangerschapsshoot gedaan? Hoe was dat? Als je de foto’s online hebt staan, plaats dan een linkje hieronder als je wilt! Ik kan je tips goed gebruiken. :)

{Bovenste foto: Grey Likes Baby}

2 comments on “De 18 mooiste ideeen voor zwangerschapsfoto’s

  1. Inge

    Ha Noraly,

    Wat een heerlijke foto’s! Ik heb er bij beide zwangerschappen over getwijfeld, maar het nooit gedaan. Toch als ik dit zo zie…omdat het zo mooi is zou ik er bijna een derde keer voor zwanger willen worden. Bijna! Maar net niet ;)

  2. Noraly Post author

    Haha, bijna…! (Ik heb ook nog niet eerder professioneel gedaan. ben benieuwd!)

Leave a reply

required

CommentLuv badge