abeautifullmess monster cocktail stirrers

Halloween staat weer voor de deur en ik heb in gedachten een grote post-it op mijn voorhoofd om niet te vergeten iets in huis te halen voor zingende kindjes aan de deur. Je zal er maar staan met alleen een restje rozijntjes, verdrogende mandarijntjes en 2 aangebroken rollen mentos (been there). Halloween feestjes vind ik in theorie ontzettend leuk, maar in de praktijk heb ik geen tijd om alle creatieve ideeën uit te werken.

Tot ik bovenstaand heerlijke plaatje van a Beautiful Mess tegenkwam. Dat zag er haalbaar uit! Ik ben gaan zoeken naar andere makkelijke ideeën. Hieronder wat Halloween inspiratie voor mensen met weinig tijd en met spullen die je misschien zelfs al in huis hebt. Via de linkjes vind je steeds de DIY.

abeautifullmess spookjes lollies

Dit is ZO makkelijk en leuk! Spookjeslollies! Neem een servetje (of lapje stof) en bindt die om een lollie. Twee oogjes erop tekenen en klaar. (Ook via a Beautiful Mess.)

passionatepennypincher spider-eggs

Ieuw, dit spinnenei vind ik vreselijk! Maar wel geniaal. Gewoon een witte panty die je vult en waar je spinnetjes op de buitenkant plakt.

<ourthriftyideas layered-drink

Misschien even bijkomen met een lekkere cocktail, met of zonder alcohol? Begin met het drankje met de meeste suiker en houd het glas steeds schuin voor je de volgende laag schenkt. Een tutorial vind je via our thrifty ideas.

celebration halloween mason jar

Voor wat mummie-sfeer in huis omwind je een glazen weckpot met wat verband. Oogjes erop, kaarsje erin en op de stoep zetten maar.

claw cupcakes

Okee, deze bloederige cupcakes kosten iets meer tijd, maar ik vond ze te leuk om niet te delen! Bovendien kun je vals spelen door cupcakes te kopen en alleen de icing en klauwhalen er zelf op aan te brengen.

PS Een te vrolijke confettibar en ongemakkelijke cocktails

{Credits: a beautiful mess, passionate penny pincher, our thrifty ideas, celebrations, talking trash wasting time}

2 comments on “Halloween inspiratie (ook als je geen tijd hebt)

  1. Sandra

    Leuke ideetjes zeg! Word er gelijk creatief van. Hopelijk onthoud ik het voor volgend jaar, want ik was er dit jaar ook zo een die volkomen overvallen werd door Halloween (doosje tictacs? 5 uitgedroogde pepernoten? arme buurkids van mij)

  2. Noraly Post author

    Oh jee! Hoe reageerden ze? Bij mij wilden ze destijds de mandarijntjes niet hebben!

Leave a reply

required

CommentLuv badge