little shao paris 2

Deze fotoserie van fotograaf en filmmaker Little Shao heeft me weggeblazen. Hij fotografeerde balletdanseressen in hun prachtige, krachtige poses, maar dan midden op straat in Parijs (en later ook in andere steden).

little shao paris 1

little shao paris 3

Balletdanseressen zijn zó elegant, vind je niet? Ook in het dagelijkse leven. Ik ben voor altijd jaloers op deze delicate wezens, die elk gebaar bewust lijken te maken en lichtvoetig iedere tafelpunt en deurpost weten te ontwijken. (Ik daarentegen ben kampioen blauwe plekken verzamelaar.)

Je kunt de hele serie hier bekijken.

PS Over balletdromen en stiekem hopen op een meisje

{Credits: foto’s Little Shao via flavorwire}

3 comments on “Prachtige foto’s van balletdanseressen in Parijse straten

Leave a reply

required

CommentLuv badge