Prachtige foto’s van balletdanseressen in Parijse straten

little shao paris 2

Deze fotoserie van fotograaf en filmmaker Little Shao heeft me weggeblazen. Hij fotografeerde balletdanseressen in hun prachtige, krachtige poses, maar dan midden op straat in Parijs (en later ook in andere steden).

little shao paris 1

little shao paris 3

Balletdanseressen zijn zó elegant, vind je niet? Ook in het dagelijkse leven. Ik ben voor altijd jaloers op deze delicate wezens, die elk gebaar bewust lijken te maken en lichtvoetig iedere tafelpunt en deurpost weten te ontwijken. (Ik daarentegen ben kampioen blauwe plekken verzamelaar.)

Je kunt de hele serie hier bekijken.

PS Over balletdromen en stiekem hopen op een meisje

{Credits: foto’s Little Shao via flavorwire}

Doe mee met de conversatie

3 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge