4 favoriete items voor een bruiloft

experimentaljuwels double pearl earring

Altijd als ik langs een bruidswinkel loop, kan ik het niet nalaten even naar binnen te gluren, heb je dat ook? Jezelf in zo’n prachtige jurk te mogen hullen is toch een beetje een kleine-meisjes-droom. Zes jaar geleden kocht ik mijn jurk, samen met mijn moeder en tante in een klein boetiekje in Italië, een dorpje verder dan waar mijn tante woont.
Het is een stiekeme dagdroom om mezelf op zo’n moment voor te stellen hoe mijn bruiloft er nu uit zou zien. Kleiner, zachter, intenser denk ik. En met een paar hele mooie details, die ervoor zorgen dat je je extra mooi voelt.

Zoals die prachtige dubbele pareloorbellen. Je kunt of de kleine, of de grote parel voor dragen. (En, trouwens, die trui… Op de een of andere manier doet de foto me denken aan Keira Knightley in Love Actually.)

ericaelizabethdesign grecian leaf hair piece

En deze Grieks geïnspireerde haarclip met goudkleurige bladeren.

mari style couture designer wedding gown

Het mouwdetail op deze verder simpele jurk vind ik ook prachtig…

bridal bouquet fabric flower

En een boeket van broches en stof dat je heel lang nog kunt bewaren… Mijn moeder heeft nog steeds van haar bruidsboeket een klein trosje verzilverde bloemen, dat ze van mijn oma kreeg als huwelijkscadeau. Zo mooi! Maar dit zou ook prachtig zijn én je kunt het als echt boeket gebruiken op de dag zelf.

PS Lief zijn voor je voetjes op het einde van Je Grote Dag

{Credits: ExperimentalJewels, EricaElizabethDesign, MariStyleCouture, Bouquets4Love}

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. snoezig Noor! Dan trouwen jullie toch gewoon nòg een keer? Heb Papa ook geprobeerd te overhalen voor een tweede keer maar helaas…..liefs xxx

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge