De nieuwe It Bag is een O bag!

201411 Noraly O Bag

O Bag in duinen Noraly

Als er cadeautjes uit Italië komen, weet je eigenlijk altijd zeker dat het iets moois is. (Of lekkers!) Mijn moeder bezocht mijn Italiaanse tante laatst en in een klein boetiekje in Formigine, Noord-Italië, liepen ze er tegen de nieuwe O bag aan. Deze tas kun je helemaal zelf samenstellen, maar wat nog leuker is, je kunt hem ook iedere keer van uiterlijk veranderen. En voor mij namen ze deze beauty mee! (Bedankt! ♥)

O Bag

O Bag voering

De O bag van Fullspot bestaat uit een tas, handvat en voering, die verkrijgbaar zijn in allerlei kleuren en materialen, die je naar hartenlust kunt mixen en matchen. Je klikt alles zelf los en vast, dus je kunt van een gezellige winkeltas, zo een praktische luiertas, of juist weer een zakelijke tas maken. Of van een zomertas, een wintertas (met bontrandje bijvoorbeeld!).

O Bag om schouder in duinen

201411 mamma en Aidan O Bag

O Bag in duinen Noraly 2

Ik gebruik hem nu een weekje en hij is zacht en flexibel, maar ook vuil- en waterafstotend; handig! Hij is namelijk gemaakt is van het lichtgewicht kunstmateriaal EVA. Maar waar ik vooral weg van ben is de voering. Helemaal leuk in ruitjes tweed en met handige vakjes. (In de tas zit ook nog een klein bijpassend tasje van O bag :)

In Nederland koop je hem bijvoorbeeld bij de O Bag Shop, maar als je alle varianten wilt zien, dan kun je het best de website van Fullspot zelf bekijken.

PS In mijn witte winterjassen pas ik inmiddels niet meer! (32 weken zwanger and counting…)

Doe mee met de conversatie

3 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge