tuin van het nieuwe huis

woonkamer van het nieuwe huis

Ik ben blijer dan blij! Vanochtend hebben we getekend voor ons nieuwe HUIS! Jawel, eindelijk gaan we verhuizen naar een echt huis met een tuin. Het ziet er nu al prachtig uit en ik kan niet wachten om er vanaf half januari ons plekje van te maken.

Je had het misschien al een beetje aan voelen komen: deze foto’s van ons huidige huisje hebben we natuurlijk niet zo maar gemaakt. Het was voor de verkoop voor het appartement waar we nu wonen. (Wat trouwens wonderbaarlijk voorspoedig is gegaan, we waren het binnen een week kwijt! Dus mocht je zelf nog twijfelen; nu is het moment. :) Ik kwam erachter dat het nog behoorlijk lastig is om goede foto’s van je huis te nemen. Ik had er bepaalde ideeën over en wilde het heel graag zelf doen, maar we hebben uiteindelijk toch de hulp ingeroepen van een fotograaf. Binnenkort zal ik wat tips delen die hij me gaf.

Voor nu staat er heel wat op het programma: oude appartement leegruimen, tijdelijk logeren bij mijn ouders in Brabant omdat de oplevertijden net niet op elkaar aansluiten, een baby die tussendoor waarschijnlijk geboren zal worden… Maar het allerleukste is dat we nu dit droomhuis kunnen gaan inrichten, iets wat ik in mijn hoofd al honderd keer heb gedaan. Het zal waarschijnlijk iets worden met veel wit-tinten en hopelijk een mooie mix van simpel, licht, Scandinavisch en strak design gecombineerd met oud hout en planten. (Voor Aidan maakte het allemaal niet uit, zolang de trampoline in de tuin die er nu staat maar bleef staan. :)

Brian en ik kijken elkaar sinds gisteren de hele tijd ongelovig aan. Het is gelukt… we gaan verhuizen!

PS Het huis heeft al een veranda, wat een bonus!

6 comments on “We gaan verhuizen!

  1. Marieke

    gefeliciteerd Noor! Waar gaan jullie heen verhuizen? X

    1. Noraly Post author

      Thanks! We blijven in dezelfde buurt in Den Haag. :)

Leave a reply

required

CommentLuv badge