modernhepburn fig hazelnut cake

Lieve lezer, bedankt wederom voor een heerlijk jaar waarin je mijn blog hebt gelezen; soms voor het eerst, soms al vanaf het begin. Het is zo’n dankbare hobby dat ik iedere dag uitkijk naar de paar uurtjes ’s avonds dat ik weer een artikel kan schrijven. De commentaren zijn ook altijd zo lief en fijn, dat ik voor mijn gevoel er een heleboel extra vriendinnen bij heb gekregen en dat contacten die wat verwaterd waren, weer flink zijn aangehaald. Ik waardeer het enorm dat je de moeite neemt om hier op More Please te komen!

De komende twee weken ga ik genieten van de relatieve rust nu we bij mijn ouders logeren in afwachting van ons nieuwe huis, de twee kleintjes wat extra aandacht geven voor nummer drie erbij komt, mijn fotoboek verder afmaken en lekker wandelen in de bossen hier. Ik wens je heerlijke feestdagen, wat tijd voor jezelf en een opgewekte, frisse start van 2015.

Op 5 januari meld ik mij weer, tenminste, dat is ook de uitgerekende datum voor de baby, dus wellicht wordt het een dagje later. ;) Mocht je in de tussentijd zin hebben, dan vind je hieronder een overzicht van allerlei blogjes die ik het afgelopen jaar geschreven heb. En zoals meestal ben ik stiekem tussendoor toch nog wel te vinden op twitter, facebook en instagram. Gezellig om je daar te blijven spreken!

Voor nu, veel liefs en tot in het nieuwe jaar!
~ Noraly

Blogs over interieur en design

not quite white floor onekindesign

Als je ook zo van Moleskine boekjes houdt. Een van de best gelezen blogs van dit jaar over het prachtige landelijke design van een Brabants vriendinnetje. Hoe je eigen inspiratiemuur eruit zou kunnen zien. Deze prachtige witte keukens en nét niet witte vloeren. Hoe je zelf op een simpele manier behang maakt met echte lavendel. Hoe je je huis met oud servies (niet duur!) een vintage tintje geeft. Ik zou heel graag zo’n veranda willen. Hoe je loungespots op je vloer creëert. Zulke mooie foto’s van balletdanseressen in Parijse straten. Als je zelf aan de slag wil; de 3 belangrijkste settings op je fototoestel simpel uitgelegd. En een hele mooie designgadget voor je kleine avonturiertje.

Blogs over het moederschap

201403 Aidan Lelie net wakker 1

Over een hack om je Bugaboo van eenpersoons- in tweepersoonswagen te veranderen (zonder extra kosten). Do or don’t, kinderen in je eigen slaapkamer laten slapen? De 18 mooiste ideeën voor zwangerschapsfoto’s. Een heel handig hulpmiddel om de nachtelijke voedingen makkelijker te maken. Over dat er meer mee kan spelen als je het moeilijk vindt om te stoppen met borstvoeding te geven en de 8 verrassende dingen die ik heb geleerd over borsten, nu ik moeder ben. ;) De geweldige gastblog ‘8 dingen die je als moeder niet wilt horen‘ die Elise schreef. Dat jongensboeken veel enger en stoerder zouden mogen zijn, volgens nieuw onderzoek. 3 tips van een lerares voor middelbare scholieren. De speciale band tussen grootouders en hun kleinkinderen. Hoe je je kind(eren) voorbereidt op een nieuwe baby. Een andere manier om een naam voor je kindje te kiezen. En de blog waar ik het meest trots op ben dit jaar: het bijzondere geboorteverhaal van Inez en David dat ik mocht delen, die al met 25,5 week ter wereld kwamen.

Blogs voor foodies

SATC-Magnolia-Bakery

Het Italiaanse recept voor rijke, zoete, hartige peperonata. 11 heerlijke cadeautjes om mee te nemen naar een diner. Omdat echte mannen gewoon een hele koe koken. Tip: huur eens een paella-bakfiets op je feestje. Avocado en ei uit de oven. Wat de sterren op je kipfilet nou eigenlijk betekenen. Hoe je op een simpele manier een Bugle aankleedt. Zoete ideeën voor bijna jarige meisjes. En een blogje van vorig jaar, maar omdat hij zo populair is: de lekkerste maar vreemdste chocoladetaart ooit…

Blogs over Loving the Look

loopymango diyknitkitbigloopmerino

Wat is jouw signature scent en hoe kies je een nieuwe? De beste tips van een model om donkere kringen onder je ogen te verbergen. De nieuwe It Bag is een o bag. Stoere wollen manchetten voor je laarzen. Hoe je met dun haar toch een grote knot maakt. Te zachte sjaals van duimdikke Merino wol. De vrolijkste en meest verzorgende geur onder de douche (ik gebruik niets anders meer).

Blogs over relaties

holding hands

Hoe je de vlam in je relatie houdt. Het zal je maar gebeuren op je bruiloft… Wat de grootste turn-off en turn-on zijn volgens onderzoek. Hoe je sorry zegt zodat de ander het ook echt hoort (misschien iets om je partner te laten lezen, want vrouwen zouden het juist minder vaak moeten zeggen. ;). Wat te geven aan stoere mannen. Welke karaktereigenschap hij nodig heeft om jouw carrière te laten slagen. De waarheid over de combinatie: pappa’s, baby’s en de daad. En een verrassende tip voor een gelukkig huwelijk.

En tenslotte nog het grote 30+ bloggersonderzoek, de eerste drie interviews in de serie “Alles hoe je als Nederlandse moeder overleeft in…” en al mijn tips voor kindvriendelijke plekjes in Den Haag.

Fijne dagen!
(En als er tussendoor babynieuws is, laat ik het weten hoor!)

{Credits: foto fig-hazelnut layercake met cream cheese frosting van dollyandoatmeal, het recept vind je via deze link ook, foto interieur; onekindesign, foto sex and the city, foto sjaal loopymango, foto handen Stephanie Stivers}

8 comments on “Have yourself a merry little everything

 1. Anita

  Lieve Noraly, jij ook hele fijne feestdagen gewenst! Geniet van de ‘rust’ en succes met de laatste loodjes van je zwangerschap! Nogmaals bedankt voor het opnemen van mijn blog in het 30+ bloggersonderzoek. X

 2. Sas

  Wat een super mooi overzichtje! Ik hoop dat je fijne dagen hebt gehad en wens je het aller beste voor 2015!

 3. sophie

  Oh ik ben net nieuw op je blog en ik ga meteen even kijken naar je fotoboek hoor! Foto’s vind ik namelijk écht helemaal geweldig haha

  1. Noraly Post author

   leuk om te horen! ik heb natuurlijk ook meteen even bij jou gespiekt, mooie blog!

Leave a reply

required

CommentLuv badge