Vanessa Jackman Borgo-di-Carpiano-30-web

Vanessa Jackman Borgo-di-Carpiano-36e-web

Een van de fashion fotografen die ik altijd trouw volg, is de Australische Vanessa Jackman. Echter, heel af en toe maakt zij ook fantastische reportages van food-reizen die ze maakt. Gisteren postte ze een berichtje over een heerlijke plek in het nog relatief rustige Umbrië, in Italië.

Vanwege mijn tante Liet die al heel jong met de Italiaanse Enrico trouwde en daar ging wonen (heb je hun superromantische liefdesverhaal al gelezen?) gaan wij al zo lang ik me kan herinneren bijna iedere vakantie naar Italië toe. Het is en blijft mijn zwakke plek; Italië heeft met zijn meer dan heerlijke eten, prachtige landschappen en eindeloze avonden mijn hart al lang geleden gestolen.

Umbrië staat echter nog steeds op het verlanglijstje en nu al helemaal. Een paar van de prachtige foto’s van Vanessa wilde ik jullie niet onthouden…

Vanessa Jackman Borgo-di-Carpiano-38-web

Vanessa Jackman Borgo-di-Carpiano-41a-web

Vanessa Jackman Umbria-16-web

Vanessa Jackman Umbria44-web

Vanessa Jackman Umbria-diptych-13

Vanessa Jackman Umbria-3w2-web

Perfect toch? Bekijk haar blog voor alle foto’s en een geweldige tip om daar te verblijven (en heerlijk te eten! En op verse truffeljacht te gaan!) Ik droom even weg van een zomer in Italië…

PS Vanessa fotografeerde ook deze winterse rok in Schotse ruit, deze killer roze jas en dit kapsel dat ik zo graag zou willen, maar wat bij mij totaal niet zou werken ;)

{Credits: foto’s Vanessa Jackman}

Leave a reply

required

CommentLuv badge