woordkunsten - ik zal er ALTIJD gewoon zijn

Sommige mensen hebben de gave om taal zo bijzonder te laten klinken, dat je de woorden bijna kunt proeven, aaien, of zachtjes wegblazen. De manier waarop Roald Dahl zijn snoepjes en pasteien beschreef en hoe Toon Tellegen versjes maakte is iets wat me altijd blij maakt.

Toevallig kwam ik op de website van Woordkunsten en ontdekte ik Jentl, die de prachtigste gedichten maakt. Ze is ook fotografe, dus sommige zijn gecombineerd met mooie fotografie. Het leuke is, je kunt ze behalve als kaart ook kopen als mega-print op behang of poster voor in je interieur. Ik ben er helemaal verliefd op.

woordkunsten - de wereld rond

Deze kerstposter hieronder, wil ik volgend jaar in ons nieuwe huis waarmaken.

woordkunsten - kerstmis

Ik kan uren rondneuzen op haar website…. Ik raad hem je van harte aan.

{Credits: foto’s van Woordkunsten}

One comment on “Woordkunsten in je interieur

Leave a reply

required

CommentLuv badge