201501 verjaardagstaart Aidan

201411 Aidan

Vier jaar alweer. Mannetje-lief wat word je groot. Bijna kreeg je een babybroertje voor je verjaardag, maar inmiddels ben je alweer ruim twee weken lang (nog een keer) de liefste grote broer die er is. Als ik je vergelijk met Alexandertje lijk je nog ouder en wijzer dan ik je de laatste tijd al vond. Lief mannetje, de wereld die je verovert wordt steeds groter en jij steeds zelfstandiger. Ik ben dankbaar voor iedere minuut dat ik jouw kleine hand nog mag vasthouden. 

Afgelopen weekend vierden we de verjaardag van Aidan. We maakten er een heerlijk feestje van in Brabant met de familie. Vind je het leuk om wat foto’s te zien?

201501 Aidan pakt cadeautjes uit in bed

’s Ochtends begon het festijn al in bed. Meneer liep de dag ervoor werkelijk te stuiteren, dus het was een hele (welkome!) verrassing dat hij pas rond acht uur wakker werd. De slingers en ballonnen waren opgehangen, Alexander was net gevoed en de cadeautjes lagen naast het bed te wachten. Wij waren er klaar voor! Vol verbazing liep hij de kamer binnen: “Wauw, ballonnen! En vlaggetjes!!” Ik denk als we het daarbij hadden gelaten dat hij al de koning te rijk was geweest. Maar toen ontdekte hij de cadeautjes en was dat natuurlijk nog leuker.

201501 Lelie cadeautje

Ook Lelie mocht (nog in haar slaapzak) mee uitpakken en werd de rest van de dag ook niet vergeten door het bezoek. En iedereen die Alexander nog niet had gezien, maakte natuurlijk van dit feestje gebruik om hem even te knuffelen. (Op de bovenste foto zie je hem ook pontificaal op tafel naast de taart liggen. :)

201501 oma Alexander

201501 Aidan Inez David

Daarna was het tijd voor taart! Aidan zit middenin een enorme Planes en Cars fase (iedere avond valt hij met het stripboek van Planes II over zijn hoofd in slaap) en dus hadden we ook twee taarten van Planes. Het viel nog niet mee om alle letters van de happy birthday-kaars uit te blazen, maar na wat hulp van Inez en David lukte het wel.

201501 verjaardagstaart Aidan smokejumpers

Het enorme stuk voor Aidan, hij had zelf precies aangewezen wat hij wilde hebben. ;)

201501 Aidan mamma taart

We hebben een hele leuke dag gehad en Aidan is tot op het bot verwend door iedereen. De andere twee ook overigens! We hebben genoten… (En de slingers laten we nog lekker even hangen, zo gezellig.)

201501 Aidan slaapt met Planes boek

PS Aidans derde verjaardag en Lelie’s eerste verjaardag in het park

5 comments on “Gefeliciteerd lief vierjarig mannetje!

  1. Lisanne

    Gefeliciteerd met lieve Aidan !
    Wat een mooie foto’s weer , het is zo te zien een geslaagde dag geweest :)

    1. Noraly Post author

      Dank je wel Lisanne! Ja was heerlijk, hij heeft genoten. :)

Leave a reply

required

CommentLuv badge