Nieuwe trend voor op je muur: levensechte doorkijkjes

atlasandodyssey winter wall decal

Het is zo heerlijk om van je huis echt je eigen plekje te maken. Of je nu houdt van een strak of een vintage interieur, de spulletjes die je er uiteindelijk neerzet zorgen ervoor dat je je thuis voelt. Ik vind het heerlijk om in een huis te komen dat echt de persoonlijkheid van de bewoner reflecteert, jij niet?

Omdat je eigen smaak uniek is, kun je eigenlijk nooit fout gaan. Maar soms is het wel leuk om iets te doen, wat je nog nergens anders hebt gezien. Eén van de dingen waar ik compleet voor ben gevallen, zijn deze ronde muurstickers van het Australische Atlas and Odyssey. Omdat ze rond zijn, lijken ze niet op schilderijen, prints of stickers, maar zijn het net echte doorkijkjes zoals in de patrijspoorten van een schip.

atlasandodyssey ocean beach detail

atlasandodyssey volkswagen van detail

atlasandodyssey NYC detail

atlasandodyssey typewriter detail

Zoals Nicole van Atlas and Odyssey zelf zegt: “They are like portholes into inspired worlds with images that evoke feelings of escape, wander and delight.”

PS Ook bijzonder: schelpen kroonluchters en een houten tafel met een glazen ‘rivier’

{Credits: beelden van atlasandodyssey}

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge