sterrendeken voor Alexander van Niellies

Het is per ongeluk ontstaan, maar de laatste tijd stapelen de spulletjes voor Alexander hier zich op rond één bepaald thema (dat ik geweldig vind)…

Sterren!

Zo leuk en ik ben zo dankbaar voor alle lieve kraamcadeaus! Hopelijk herkenbaar voor andere moeders met meerdere kinderen maar ik heb me, voor de geboorte, met de outfit en babykamer van nummer drie nauwelijks bezig gehouden. Het arme ding moet het doen met alles wat zijn grote broer destijds (gloednieuw en in enorme hoeveelheden) gekregen heeft.

Maar dankzij lieve familie en vriendinnen krijgt ook Alexander langzaamaan zijn eigen garderobe en is het nu al duidelijk hoe zijn babykamertje in het nieuwe huis er straks uit gaat zien.

omslagdoek Niellies

Het begon met een heel lief dekentje, dat hij van mijn crea-bea tante Daniëlle kreeg.

sterrenkoffertje hotel New York

Vervolgens kreeg hij dit stoere koffertje (uit Hotel New York, hoe gaaf!) van vriendin Liesbeth.

sterrenmandje van Niellies

Dit mooie mandje kreeg ik van een andere tante, maar komt overduidelijk ook uit het winkeltje Niellies van tante Daan.

201501 Alexander sterrenlakentje

En het lakentje hadden we nog van toen Aidan vier jaar geleden geboren werd.

Inmiddels ben ik zelf ook op zoek gegaan naar leuke sterrenkleertjes. Ik kwam uit bij kinderkleding van Otto en vond dit te schattige berenpakje. Met sterretjes uiteraard. :)

otto sterrenberenpakje

otto sterrenberenpakje en sterrentrui

Uit ervaring weet ik dat zo’n warm pakje ideaal is om je kleintje mee in een draagzak te dragen. En deze is gevoerd met zachte jersey, van puur katoen, dus als het goed is heel comfortabel. De trui vond ik ook te leuk! (En, heel fijn, ze hebben sale nu!)

Mooi hoe ondanks een luie vermoeide moeder, dit kleintje toch ook zijn éigen spulletjes krijgt. (Dank jullie wel hoor!) Zijn er meer moeders van twee of meer kindjes die dit herkennen?

 

sb

 

7 comments on “Sterrenstof

 1. Marijke

  Ik vind die sterren echt leuk! Bij mijn tweede ook niets nieuws gekocht ( op het eerste pakje na) dus dat is erg herkenbaar

 2. Noraly

  Bedankt! Haha, ja bij onze tweede hadden we destijds ook alleen een nieuw eerste rompertje en pakje voor als het een meisje zou zijn.

 3. anouk

  Zeker herkenbaar! Dubbel gevoel. Enerzijds wil je praktisch en nuchter zijn. “We hebben meer dan genoeg, hij merkt er zelf niets van”, anderzijds is er een soort schuldgevoel. “Arme derde”, ma

 4. anouk

  maar ook wel mijn eigen wens om af en toe iets nieuws te kopen. Dat doe ik dus ook af en toe en dan geniet ik er gewoon van. Keerzijde is dat ik het zoooo zonde vind dat alles van Sarah weg moet :-(

  Die sterren zijn superleuk! En dat berenpak vind ik echt gew

  1. Noraly Post author

   Ja, ik kan nu ook al met weemoed denken aan al Lelie’s schattige kleertjes… ga ze niet allemaal bewaren. Groot gelijk heb je, dat je geniet van af en toe iets nieuws kopen. Ga ik ook doen hoor! (En sorry dat je reacties steeds te vroeg verzonden werden!)

 5. daan

  Bewaar ze maar even , al die schattige, snoezige meisjeskleren…je weet maar nooit, bij kleintje Borm xx

Leave a reply

required

CommentLuv badge