handdoektrends 2015

Handdoeken zijn één van die dingen waarmee je in een wip je badkamer een nieuwe uitstraling kunt geven. En dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Bonus: je hebt weer heerlijke, zachte handdoeken om je iedere ochtend na de douche in te wikkelen en dat maakt opstaan net ietsje makkelijker, toch? Want als ik eerlijk ben, zijn die van mij na (kuch) 10+ jaar wel aan vervanging toe…

Omdat ik op mijn speurtocht naar nieuwe exemplaren een aantal trends spotte, wilde ik die graag met jullie delen.

Handdoektrends 2015

1. Kleurenblokken, zoals bijvoorbeeld bij het Zweedse HAY. (Ik vind de Glass Green het mooist)
2. Grijze / blauwe / groene tinten in allerlei patronen, je hebt een heel grote keuze bij H&M, maar IKEA heeft ook een erg leuke.
3. Fleurige dierenpatronen, zoals deze libellen, bij Zara.

Heb je er een aantal gevonden die je leuk vindt? Mix en match met kleuren en patronen om er een gezellig geheel van te maken. Rol ze op en steek ze in een mandje, of hang ze aan een woonladder en je hebt weer een badkamer vol vrolijkheid.

En uhm… ben ik de enige met handdoeken ‘die wel aan vervanging toe zijn’? Of is dat bij meer mensen iets waar je al jaren niet meer naar gekeken hebt?

PS Heb je altijd verse bloemen in huis?

Leave a reply

required

CommentLuv badge