bl17020_nirmala_chalcedony_1

a beautiful story gemstone secrets

Ken je de sieraden van A Beautiful Story? Ik heb ze leren kennen toen ik Drift Magazine uitgaf en op zoek was naar bijzondere verhalen van mensen die iets goeds doen. Van dat van Cathelijne Lania, de oprichtster van A Beautiful Story, was ik enorm gecharmeerd. Zij zag de prachtige sieraden van een kleine fairtrade zilverfabriek in Nepal en bedacht een manier om alle 20 zilversmeden aan het werk te houden. Het resultaat was unieke sieraden, waarin scherven voor geluk waren verwerkt, speciale lucky buddha’s en Beads for Life. Die laatsten werden dan overigens weer gemaakt door vrouwen die ze via de mannen van de zilverfabriek had leren kennen. Door ze te kopen wordt je onderdeel van een prachtig verhaal over fairtrade; a beautiful story.

a beautiful story lijstje aanpassingen

Hun laatste collectie is de ‘Gem Secrets’. Iedere halfedelsteen die erin verwerkt is heeft een speciale betekenis. Ik vind ze heel mooi! De lichtblauwige/grijzige chalcedoon ketting van de bovenste foto bijvoorbeeld symboliseert optimisme en brengt je zachtaardigheid en hartelijkheid.

PS Happy Feet met TOMS

3 comments on “Prachtige nieuwe Gem Secrets collectie van A Beautiful Story

  1. Brian

    Ben benieuwd hoe die staat, soon to find out ; )

Leave a reply

required

CommentLuv badge