201504 Alexander 3 maanden vierkant

Ik kan niet geloven dat er al drie maanden voorbij zijn, sinds de geboorte van Alexander! Het is een superhectische periode geweest en eindelijk komen we nu in iets rustiger vaarwater. De verhuizing is achter de rug, Aidan vindt het leuk op de basisschool en Lelie begint ook haar draai te vinden. Ze geeft nu wel eens kusjes aan ‘Sanner’, in plaats van hem te negeren (of erger… :). Ook heeft Alexander nu wat meer ritme in zijn voedingen en slaapt hij al best vaak de nacht door, wat een luxe!

Het is zo leuk om te zien hoe hij steeds meer van een onbeholpen baby, in een kindje aan het veranderen is dat zijn handjes ontdekt, je met zijn ogen zoekt in de kamer en naar je lacht en honderduit ‘kletst’ na het drinken. En ook hoe zijn koppie steeds verandert! Hieronder zie je een compilatie van de eerste drie maanden.

Alexander collage maand 123

Wat een verschil hè? Als ik babyfoto’s van Aidan terugkijk dan begon je zo rond drie maanden trekjes te zien die hij nog steeds heeft (vind ik nu achteraf). Ik ben zo benieuwd hoe Alexander er straks uitziet..

Vanaf volgende week start ik weer met werken; fijn, ik heb zin om weer iets anders te gaan doen!

PS Aidan en Lelie als kleine baby’s

10 comments on “3 maanden met Alexander

 1. Marieke

  Mooi mannetje Noor!
  Ik ben vandaag weer begonnen met werken en vond het fijn! Weer even over andere issues je hoofd breken en niet alleen maar een zorgende moeder zijn. Vond het uiteraard ook heerlijk om m’n mannetje weer te zien toen ik thuis kwam!
  X

  1. Noraly

   Ja Marieke, kan ik me voorstellen. Ik heb er ook zin in. En in het thuiskomen. ;) Succes weer met werken!

 2. Madelon

  Bijzonder hoe snel die kleintjes al hun eigen gezichtje krijgen. Mooie outfit op de eerste foto!

 3. Sylvia

  Wow, wat een veranderingen in drie maanden! Ik heb me nooit gerealiseerd hoe hard dat gaat. Mooi om te zien :)

  1. Noraly

   Ja enorm hè, maar zo typisch dat het je pas opvalt als je de foto’s terug ziet. (En dank je!)

 4. Jona

  Aaah. Boris moest in het begin ook weinig van Sien hebben. Dat is gelukkig goed gekomen…..en weer werken: ook fijn!

Leave a reply

required

CommentLuv badge