Heel handig voor pasgeboren jongetjes: Pee-Pee Teepees

Picture 707

Echt, als je nog een cadeautje zoekt voor een aanstaande moeder van een jongetje, dan is dit een supertip. De pee-pee teepee! Het is een klein tipi-tentje van badstof dat je op het minipiemeltje van het miniventje zet, als je hem aan het verschonen bent. Wat een uitvinding, nietwaar?

Ja, kleine baby’tjes wriemelen en nee, de tipi’s blijven niet heel goed zitten. Maar een beetje oefening baart kunst en je hebt er wat voor over hoor als je niet slaapdronken midden in de nacht ook nog een nat geworden rompertje en slaappakje hoeft te verschonen. In de eerste weken heb ik er bijna iedere nacht wel een nat pakje mee gered.

Ik kreeg die op de foto boven van het Canadese Bebabean al voor Aidans geboorte vier jaar geleden van een hele lieve collega en heb er nu met Alexander weer enorm veel plezier van gehad. Iets dichter bij huis zitten er ook hele leuke tipi’s in de collectie bij Niellies.

PS 10 originele cadeautjes voor in een kraammand

Doe mee met de conversatie

3 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge