Toch nog een beetje geshopt…

Esprit denim

Zodra de zon schijnt dan lijkt mijn kast behoefte te hebben aan een nieuwe garderobe. Voor mijn kleine meisje ben ik al geslaagd, maar ikzelf loop meestal hopeloos achter de feiten aan. Vorige week deed zich echter een unieke kans voor.

Mijn ouders pasten op de jongste twee, dus Brian, Aidan en ik sneakten er samen even tussenuit. (Is het niet heel gezellig om af en toe iets met één kind te doen? Hij liep echt te stralen tussen ons in!) Na wat wandelen, chocolaatjes snoepen en kinderschoenen gepast te hebben kwamen we een Esprit winkel tegen. Dat was niet het doel, maar wat een leuke collectie! Het ene na het andere vrolijke topje lachte me tegemoet, dus al snel stond ik alles uitgebreid te bewonderen.

Dat duurde de kleine man te lang. En toen pappa ook nog waagde hem te helpen bij het plassen (‘ik WIL geen hulp!’) was de boot aan. Gegil alom, een geïrriteerde Brian, een teleurgestelde ik en een winkeljuffrouw die niet zo goed wist wat ze met de situatie aan moest. Je begrijpt dat er niet meer gewinkeld werd. ;)

Gelukkig was het leed snel geleden en zijn we thuis de rest van de chocolaatjes maar gaan eten. (We hadden een kilo gehaald, ha!) Stiekem ben ik ’s avonds toch nog even verder gaan kijken op esprit.nl of ik iets leuks kon vinden. En jawel hoor.

Deze rok bijvoorbeeld en dit bloesje…

esprit shirt en rokje

En deze met het lieve printje…

esprit blouse print

Wat dat betreft is internetshoppen wel een beetje het lot van ouders-met-jonge-kinderen, nietwaar? Toen we twee maanden bij mijn ouders logeerden, maakten die wel eens een grapje om al die dozen die ineens bij ze bezorgd werden…

Koop je zelf veel online? En hangt dat samen met wel/geen jonge kinderen hebben? Of pakken wij het gewoon helemaal verkeerd aan? Tips zijn welkom! :)

PS Dun haar en toch een grote knot maken?

sb

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. Hahaha en ja die chocolaatjes waren eeeerrrrg lekker! Heb nog twee over en die houd ik als een schat voor misschien morgen,tot nu toe elke dag een gegeten( die bloemen chocolaatjes!) On-line is heerlijk voor jullie drukke jonge mensen maar echt winkelen en de stofjes aan te raken is wel wat anders maar dat weet jij ook en gelukkig dat ’t bestaat anders had je nooit iets nieuws :-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge